Покъртително и почти непоносимо за гледане е как антикомунистите се

...
Покъртително и почти непоносимо за гледане е как антикомунистите се
Коментари Харесай

Антикомунистите се радват на “победата” на човека от ДС

Покъртително и съвсем отвратително за гледане е по какъв начин антикомунистите се радват на “победата ” на индивида от Държавна сигурност и индивида на ДД, възмущава се в собствен коментар историкът Анастасия Гешева.

SafeNews разгласява думите й без редакторска интервенция:

Покъртително и съвсем отвратително за гледане е по какъв начин антикомунистите се радват на “победата ” на индивида от Държавна сигурност и индивида на ДД

Не е за коментиране, не просто загуба на мозъка и дума, не просто злополука на цялата “демокрация ” от 1989 насам. Това е загуба на престижа за цяла група хора в София, поради които България гази този непосилен път, натрапен ни от центровете за надзор на всичко.

Този кмет в София е потребен с две супер значими неща

Точно тази персона поставя завършек на операцията, наречена Съюз на демократичните сили, дясно, евроатлантическо. Мантрите, с които се пробваха да ни обезличат, вкарвайки ни в път, в който нещата са тъкмо противоположните на това, което наподобяват. И тъкмо тази персона ще разбие от вътрешната страна химерата, с която беше определен, гуша за гуша ще се заловен и предстоят големи рецесии за самия кмет и всички, с които е зает.

Понеже Асен Василев през вчерашния ден сподели, че нямало да вървим към Русия, то се вижда по какъв начин стоят нещата. От 60 до 80% не вървят с тези, които не желаят да вървим с Русия. Разбирате ли, единствено към 30 % не вървят с Русия. И тук под Русия имам поради пътя на България, не съответната страна, а пътят на България не го дефинират в ДД, уви.

Не знам къде вървят тези 60 до 80 %, само че не вървят с тези, които не вървят с Русия. Всички, които се радват на сина и внука на Държавна сигурност, живеят в някакъв фиктивен свят, който не съществува, нищо повече.

Още вести четете в категорията България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР