Поканени ще бъдат само дипломатите от списъка с гости, изготвен

...
Поканени ще бъдат само дипломатите от списъка с гости, изготвен
Коментари Харесай

И тази година без Митрофанова ще бие първия звънец в НС frognews.bg

Поканени ще бъдат единствено дипломатите от листата с посетители, направен от предходния парламент. Миналата година депутатите се скараха по въпроса още преди Народното събрание да проработи и свикаха няколко срещи, с цел да се схванат ще бъде ли поканена Митрофанова на откриването или не, напомнят от OFFNews. 

 

Тогава концепцията Митрофанова да не участва като посетител пристигна от “Демократична България ”. Скандалът стигне до ушите на медиите и тогава от ГЕРБ също показаха обществено позицията си. Въпреки това въпросът се оказа полярен и в редиците на Борисовата партия. Вежди Рашидов в изявление за БНР съобщи, че Митрофанова би трябвало да участва, а водачът на ГЕРБ го скастри задочно и на брифинг в партийната централа съобщи, че парламентарната му група няма да влезе в Народното събрание, в случай че съветската посланичка е там.

 

От Българска социалистическа партия бяха загрижени за протокола, а от “Възраждане ” обявиха подготвеност да изземат самодейността и сами да поканят съветската посланичка в Народно събрание.

 

От пресцентъра на Народното събрание обявиха за Българската телеграфна организация, че всичко е готово за откриването на Народното събрание в сряда. Днес се приготвят поименните карти за гласоподаване, откакто описът с определените депутати беше разгласен от Централната изборна комисия в събота.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР