Покажете това видео на роднините и приятелите, които не вярват,

...
Покажете това видео на роднините и приятелите, които не вярват,
Коментари Харесай

Покажете това видео на роднините и приятелите, които не вярват, че има война |

Покажете това видео на роднините и приятелите, които не имат вяра, че има война. Това се споделя във видеообращение на Светлана Тихановска към беларуския народ във връзка войната на Русия против Украйна и присъединяване на Беларус в нея.

Вярвате ли на това, което споделят в телевизионните вести? Че няма война? Че самите украинци бомбардират личните си градове? Как тогава изясняват труповете на дами, деца и старци, пръснати по пътищата след заминаването на съветската войска?

Казват ли ви, че Беларус не взе участие във войната? Защо тогава вашите близки от Брестска и Гомелска област непрекъснато виждат и чуват по какъв начин самолети и ракети на съветската войска летят от градовете им към Украйна?

Казват ви, че рублата укрепва и в страната всичко е хубаво. Защо тогава цените порастват по този начин. И за какво наборните комисии приканват вашите синове и внуци?

И основният въпрос: Защо на хората от тв приемника вярвате повече, в сравнение с личното си семейство, пита Тихановска.

Тихановска се изправи против Лукашенко на последните президентски избори. След тях избухнаха всеобщи митинги, тъй като голяма част от беларусите считат, че Лукашенко е спечелил изборите за пети следващ път с фалшификации.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР