Пожелавам си здраве и хубави песни. Това каза в интервю

...
Пожелавам си здраве и хубави песни. Това каза в интервю
Коментари Харесай

Лили Иванова Навръх Рождения Си Ден: Пожелавам Си Здраве И Хубави Песни

Пожелавам си здраве и хубави песни. Това сподели в изявление за бТВ кралицата на българската поп музика Лили Иванова.
Най-обичаната певица застана пред камерата след концерта си в Бургас. Дамата, която през днешния ден има рожден ден, показа, че доста държи на българския език и на България. Искам да съм си в моята страна и да пея на моята аудитория, показа тя.
„ Нещото, което е най-силно и ме управлява, и за което мога да кажа, че всеки се ражда, е възприятието. Без него не излизам на сцената “, добави естрадната прима.

„ Това, че през днешния ден моята аудитория ме прави оценка по този метод, за мен е доста значимо. Показател е за това, че не заставам на едно място, а работя върху музиката, която се пробвам да представям на моите фенове и върху себе си. Имам възприятието, че с публиката сме едно цяло “, съобщи Лили Иванова. Нейните песни имат смисъл, сподели една от почитателките й.

„ Не съм от хората, които се уморяват, само че след концерта при мен е доста значимо най-малко един час да не приказвам. Поклон пред моята аудитория и към създателите на песните ми! “, добави тя. „ Спя 9-10 часа, само че в никакъв случай след обяд. Това е пагубно за гласа ми “, показа певицата. Имам доста мощен темперамент. Наследила съм го от майка ми “, добави тя.

„ Човек би трябвало по този начин да живее и да работи, че да остави нещо след себе си. Аз не мога да оставя нищо, с изключение на моето творчество “, акцентира Лили Иванова.

„ Имам трима композитори. Трябва доста да се старая, с цел да харесат песента си, с цел да напишат друга “, добави тя.
Тя ме накара да допускам в себе си, да съм добър композитор, показа Ангел Дюлгеров. Когато един актьор като нея ти се довери, започваш да си вярваш, добави той.

„ Това, което има Лили, е Божи подарък. Основното нещо е да има какво да кажеш на хората “, разяснява пък тонрежисьорът Ангел Попов.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР