Пожелавам си българските общини да са все по-модерни, зелени, дигитализирани

...
Пожелавам си българските общини да са все по-модерни, зелени, дигитализирани
Коментари Харесай

Боян Томов: Българските общини трябва да са все по-модерни, зелени, дигитализирани

Пожелавам си българските общини да са все по-модерни, зелени, цифровизирани и новаторски – тъй като подобен свят имаме пред нас. Ние би трябвало да вземем това и да го осъществяваме в нашите градове, с цел да може да живеем в едно по-хубаво място.

Това сподели Боян Томов, издател на Kmeta.bg и уредник на състезанието „ Кмет на годината “, по време на 11-тата гала по връчването на годишните награди. Тази година конкуренцията отличава градоначалниците за целия мандат на ръководство 2019 –  2023 година

Много сложен мандат мина – война, пандемия, частична финансова рецесия, още веднъж битка за децентрализацията. Но те устояха “, сподели Томов.

Той изрази удовлетворението си от това, че българските кметове тази година съумяха да активизират 137 хиляди души да гласоподават в платформата Кмет на годината.

Накрая желая да благодаря на една дама, с която работихме през тези 11 години. Виждахме и хубавото, виждахме и неприятното. А ние от Kmeta.bg давахме своята градивна рецензия “, сподели той по адрес на дългогодишния кмет на София Йорданка Фандъкова, която завършва ръководството си с края на този мандат.

При откриването на церемонията Боян Томов връчи и първите две специфични награди в тазгодишната конкуренция – „ с концепцията да забележим хората от втория ешелон по какъв начин се оправят, по какъв начин работят, какъв брой са покрай жителите “.

Наградата за „ Развитие на всеобщия спорт в периферните региони на София “ отиде в Нови Искър.

 Наградата за „ Развитие на всеобщия спорт в периферните региони на София “

Наградата е чест, самопризнание и огромна отговорност – оценка за работата на целия екип “, разяснява кметът на региона Даниела Райчева при приемането на оценката.

„ Най-големите международни първенци са от периферните региони, по тази причина нашата задача е да продължаваме да развиваме активността в Нови Искър. “

 Другата специфична премия – „ Успешна реализацията на обществени планове “

Другата специфична премия – „ Успешна реализацията на обществени планове “ – отиде при община Пловдив. Получи я зам.-кметът на града, с сектор „ Спорт, юношески действия и обществена политика “, Георги Титюков.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР