Пожарникари от цялата страна се снимаха за календар с кауза

...
Пожарникари от цялата страна се снимаха за календар с кауза
Коментари Харесай

Горещо: Пожарникари се снимаха за календар с благотворителна цел

Пожарникари от цялата страна се снимаха за календар с идея за 2024 година Това заяви Владислав Николов, ръководител на съдружие " Аз Вярвам и Помагам " - организацията, главен мотор на благотворителните акции за събиране на капачки и стотинки.

Всяка от страниците на календара с идея е с професионално направена фотография, а мъжете държат професионални реквизити.

Календарът коства 20 лева, като парите ще отиват за идеите на сдружението. През тази година посредством благотворителните акции на организацията бе платен напълно оборудван мобилен пункт за кръводаряване, който бе дарен на Районния център по трансфузионна хематология във Варна и към този момент работи на цялостни обороти.

Средствата, събрани посредством календара с пожарникарите, ще бъдат ориентирани към закупуването на медицински инсталация и съоръжение на отделението по детска хирургия в МБАЛ " Св. Анна " във Варна, която обслужва пациенти от цяла Североизточна България. Другата цел на сдружението е да обезпечи втора неонатална кола за спешна помощ за профилираната АГ болница в морската столица.

Желаещите да се снабдят с календар могат да платят по банков път и ще го получат посредством пощальон. Варненци могат да си го обезпечат и на място, в постройката на дирекцията на противопожарната работа в града, на бул. Сливница 159.

От сдружението оповестиха, че календарът се радва на голям интерес.

Преди няколко седмици и австралийските пожарникари пуснаха обичайно своя календар за идната година, с цел да зарадват своите последователки в целия свят.

Традицията в Австралия е още от 1993 година и през годините планът закупи изключителна известност макар комерсиалната нишка – фотоси на красиви мъже с благи животни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР