Пожарите в Австралия може да отложат началото на първия тенис

...
Пожарите в Австралия може да отложат началото на първия тенис
Коментари Харесай

Пожарите може да ударят и по Аустрелиън оупън

Пожарите в Австралия може да отсрочат началото на първия тенис шампионат от Големия шлем Аустрелиън оупън в Мелбърн.  Две седмици преди старта на конкуренцията качеството на въздуха е определяно като " доста неприятно " и даже " рисково за здравето ". Има опция началото на надпреварата да бъде забавено, макар че упованията са изискванията да надалеч по-добри на 20 януари, когато би трябвало да е началото. Пушек, приближаващ от остров Тасмания, се смесва с непрекъснатото замърсяване от пожарите във вътрешната част на щата Виктория. Тези фактори сложиха Мелбърн измежду градовете с най-замърсен въздух в Азия, като пред него са Делхи (Индия), Лахор (Пакистан) и Шънян в Китай. Споменава се и за опция конкуренцията да бъде анулирана и да не се организира, в случай че изискванията не го разрешават.

Седемкратният първенец в Астралия Новак Джокович, който е президент на Съвета на играчите, съобщи през уикенда, че качеството на въздуха би трябвало да бъде следено деликатно и не е невероятно стартът на шампионата да бъде отсрочен, в случай че има заплаха за здравето на играчите. Директорът на шампионата Крейг Тайли разяснява, че уредниците на шампионата наблюдават обстановката. Правим оценката на резултата на дима по същия метод, по който подхождаме към жегата и дъжда. Имаме специалисти, които проучват информацията, която идва, и се консултираме с тях. Здравето на играчи, почитатели и хората, които работят там, е приоритет от самото начало, съобщи той.
Мария Шарапова и Новак Джокович са следващите тенисисти, които оказват поддръжка на австралийските жители, потърпевши при стотиците пожари, които не престават да бушуват в цялата страна. Бившата №1 показа в обществените мрежи, че подарява 25 хиляди $, и провокира Джокович да стори същото, а сърбинът незабавно се включи в самодейността.  Трафик Нюз
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР