Пожар в югозападния сръбски град Нови Пазар отне живота на

...
Пожар в югозападния сръбски град Нови Пазар отне живота на
Коментари Харесай

Четири деца загинаха при пожар в Южна Сърбия

Пожар в югозападния сръбски град Нови Пазар лиши живота на четири деца, а родителите им получиха тежки изгаряния , заяви полицията, представена от Асошиейтед Пресс.

Пожарът е избухнал към 7 часа сутринта локално време (8 часа българско време) в един от жилищата в жилищна постройка в град Нови Пазар, на към 200 километра югозападно от Белград.

Полицията сподели, че пожарникарите са пристигнали на място в границите на минути откакто са били извикани, само че апартаментът към този момент е бил обзет от огъня.

Всичките четири деца са били открити от пожарникарите в една стая. Те явно са умряли от отравяне с въглероден окис , се споделя в изказване.

Родителите са били в друга стая и са настанени в болница, оповестиха от полицията. Вестник " Новости " заяви, че те са получили тежки изгаряния . Не е ясно какво е предизвикало пожара.

" Въпреки че пожарникарите реагираха стремително и дойдоха на мястото, наподобява, че пожарът е избухнал доста по-рано, тъй като е бил в напреднал етап ", споделиха от полицията.
 Най-малко един умрял при наводнения в Сърбия
Най-малко един умрял при наводнения в Сърбия

За първи път тази зима сняг падна в Белград и Сараево
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР