Пожар в апартамент на клошарка изправи на нокти обитателите на

...
Пожар в апартамент на клошарка изправи на нокти обитателите на
Коментари Харесай

Запали се апартамент на ужасите в центъра на Пловдив

Пожар в апартамент на клошарка изправи на нокти жителите на блок на улица " Богомил " 41 в Пловдив, заяви Plovdiv24.bg. Инцидентът се повтаря от предходната година. Повече от 15 години хората са принудени да търпят непоносима смрад, инсекти, които бълват от жилището на втория етаж. Той се населява от към 70-годишна жена, която не поставя никакви грижи за жилището си. Едни споделят, че е клошарка, други – че не е, само че просто е небрежна и не схваща от никакви забележки.

Днес още веднъж в жилището и избухна пожар, а тя даже не е желала да отвори на пожарникарите. За него са алармирали съседите.

Те се бяха събрали уплашени на пейката пред входа. Тези, които живеят към проблематичния апартамент, изпитват същински смут от случки като тази. Голям шанс е, че пожарникарите са пристигнали бързо и са загасили пожара, по този начин, че няма забележими следи извън от него.

Но този случай за следващ път ускорява техните страхове, че идващият път може да се случи и най-лошото. Хората са сезирали институциите, само че никой не подхваща нищо до момента, а и не е ясно има ли закон за такива случаи. Жената е сама, няма близки хора. За нея настояват, че не е бедна, има финансови благоприятни условия, само че не желае да поправи жилището си. Дори се твърди, че е притежател и на къща в Стария град.

Покойната ѝ майка е била доста чист човек, само че откогато тя е умряла, апартаментът е в кошмарно положение. Вратата е почерняла, вътре се виждат вестници по пода и се разнася зловонна воня, защото в жилището няма работеща тоалетна, съгласно съседка. Прозорците не се отварят. Пълзят и едри инсекти.

Хората я молят да ги допусне в тях и те да почистят жилището, само че тя не желае, не се преценява с другите. А сякаш е умна и възпитана жена, знае няколко езика, чете постоянно вестници. Преди време хората са организирали и подписки против нея. Любопитна детайлност е, че в същия блок преди време е живял и зам.- кмет на общината, който и до момента извършва тази служба.

Отскоро хората в блока, в който има 24 жилището, са с частен домоуправител, от който чакат някакви дейности по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР