Пожар се е разразил в село Безден, Костинбродско. Той е

...
Пожар се е разразил в село Безден, Костинбродско. Той е
Коментари Харесай

Нов голям пожар край Костинброд

Пожар се е разразил в село Безден, Костинбродско. Той е тръгнал нагоре и към този момент е достигнал военното отделение, научи bTV от свои източници.

Преди към 15-20 минути огънят се е разгорял по-силно, а заради мощният вятър се е популяризирал и в село Понор.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха за bTV, че горят сухи треви. Няма заплаха за хората, както и информация за това, че гори военното отделение в региона.

Пожарникарите към този момент са на място и работят за ограничението на огъня в селата Безден и Понор. Екипи работят и в региона на град Сливница, където също горят сухи треви и шубраци.

На място има патрулиращи коли на полицията. Към момента няма директна заплаха за обитаемоте места, прецизират още от Министерство на вътрешните работи.

Междувременно стана ясно, че поради различен пожар е затворен пътят Габрово – Трявна. Огънят е обхванал село Николаево, оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Габрово. По първична информация горят стърнища и частни парцели.

Организиран е обходен път през град Дряново до Трявна. Предстои определяне на аргументите и стартиране на придвижването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР