Пожар избухна на кораб край бреговете на Нидерландия с около

...
Пожар избухна на кораб край бреговете на Нидерландия с около
Коментари Харесай

Пожар избухна на кораб близо до нидерландското крайбрежие, има жертва

Пожар избухна на транспортен съд край крайбрежията на Нидерландия с към 3000 транспортни средства на борда , лиши живота на един човек и рани няколко , съобщи Ройтерс, като се базира на бреговата защита.

Огънят е избухнал във вторник на 199-метровия транспортен съд, плаващ под панамски байрак , който пътува по маршрут от Германия до Египет. Пожарът е принудил няколко членове на екипажа да скочат зад борда.

Спасителните кораби трябваше да внимават при потушаването на огъня, защото при потребление на прекомерно доста вода корабът можеше да потъне , сподели нидерландската брегова защита. Към кораба има закачена избавителна лодка , която оказва помощ да не се преобърне.

" Определено пожарът не е овладян . Огънят е сложен за потушаване най-вероятно поради товара, който корабът е носил ", сподели представител на Службата за водните пътища и благоустройството.

Бреговата защита заяви, че повода не е известна , само че представител на бреговата защита съобщи по-рано пред Ройтерс, че огънят е почнал покрай електрическа кола. Всички членове на борда са били евакуирани.

Пожарът е следващ случай на запалени кораби, пренасящи коли. По-рано този месец двама пожарникари от Ню Джърси починаха и петима бяха ранени, до момента в който се бореха с пламъците на товарен транспортен съд със стотици транспортни средства. Огън унищожи през февруари предходната година хиляди първокласни коли и на транспортен съд покрай Азорските острови на Португалия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР