Пожар избухна днес в мазето на търговски център в южнокорейския

...
Пожар избухна днес в мазето на търговски център в южнокорейския
Коментари Харесай

Пожар в в търговски център в Южна Корея уби най-малко седем души

Пожар избухна през днешния ден в мазето на търговски център в южнокорейския град Деджеон, минимум седем души са починали, съобщи Асошиейтед прес, базирайки се на длъжностни лица.

현대아울렛 화재로 7명 사망…중대재해법 처벌 대상 되나

Пожарникарите не престават да търсят оживели след потушаването на пожара, сподели Го Сън-чол, чиновник на противопожарния щаб в град Деджеон. Той сподели, че не е ясно дали има хора, които още не са открити, и че в някои елементи на постройката към момента се вижда дим.

정지선 현대백화점그룹 회장 " 대전 아울렛 화재, 책임 통감…머리숙여 사죄 "

Пожарът е избухнал в към 7:45 тази заран и се е популяризирал бързо в товарната зона на мазето, след което е последвала евакуацията на повече от 110 души - чиновници на мола и посетители на близкия хотел. Властите споделиха, че вредите са щели да бъдат по-големи, в случай че пожарът беше избухнал в работното време.

Повече от 500 пожарникари и 90 транспортни средства са изпратени да се борят с огъня, който е бил сподавен към 15:00 часа, сподели Го. Снимки от мястото на случая демонстрират облак тъмносив пушек, излизащ отдолу под постройката, до момента в който пожарникарите употребяват водни струи и друго съоръжение, с цел да потушат пламъците. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР