Погрешно разпространено е схващането, че предимно мъжете изневеряват, защото им

...
Погрешно разпространено е схващането, че предимно мъжете изневеряват, защото им
Коментари Харесай

Защо жените изневеряват? Ето 8 причини за това

Погрешно публикувано е схващането, че най-вече мъжете изневеряват, тъй като им е слаб ангелът. Жените изневеряват не по-малко от мъжете, само че по други аргументи. Чувствата при дамите са един от главните фактори за невярност. Смята се, че при мъжете доминира физическото прелъщение, само че проучванията демонстрират, че и при тях в основата са прочувствени неналичия във връзката, които подтикват към прегрешението. Кои са аргументите една жена да изневери на половинката си?

1. Не усеща прочувствената връзка. Жените имат потребност да усещат съгласуваност на духовно равнище със своите сътрудници. Ако виждат прочувствено отдалечаване или недоумение, те се отдръпват и го търсят другаде.

2. Не се усещат оценени и уважавани. За една жена е от голямо значение сътрудникът ѝ да я цени и обича такава, каквато е. Ако усети настъпило подценяване или приемане за даденост, тя се дистанцира.

3. Чувстват се несигурни във връзката. Ако сътрудникът им дава прекомерно доста мотиви за ревнивост и подозрение, дамите стават раздразнителни, мнителни и обръщат погледа отвън връзката.

4. Имат боязън от обвързване. Не единствено при мъжете се следи този вид боязън, дамите също могат да изпитват неустановеност в избора си и то доста по-често, в сравнение с се допуска.

5. Липса на секс и фамилиарност. Една от най-честите аргументи една жена да потърси фамилиарност при различен мъж е неналичието на полово увлечение от страна на колегата ѝ. Тя стартира да се усеща нехаресвана, неодобрявана, несекси. Има потребност да получи това утвърждение и го намира.

6. Сексуална несъответственост. Колкото и дамите да са най-вече прочувствено ориентирани към връзката, сексът има огромно въздействие. Само с усеща нещата не могат да вървят напред. Нужна е и съгласуемост в полов аспект.

7. Искат да сложат завършек на връзката, само че не се вземат решение. Търсят по-добър вид при различен мъж, пробват дали си коства да приключват сегашната си връзка. Много дами се лутат по този метод.

8. Заради неприятно отношение от страна на колегата. Много дами биват отблъснати от половинките си. Така любовта и привързаността им понижават. Някои търсят виновността в себе си, други изневеряват, с цел да си потвърдят, че въпреки всичко някой може да ги обича и цени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР