Погребват Ангел Христов, от т.нар. братя Галеви, в Дупница днес. В

...
Погребват Ангел Христов, от т.нар. братя Галеви, в Дупница днес. В
Коментари Харесай

При засилено полицейско присъствие погребват Ангел Христов в Дупница

Погребват Ангел Христов, от така наречен братя Галеви, в Дупница през днешния ден. В региона на храм " Свети Георги ", където ще бъде осъществено опелото, има засилено полицейско наличие.

Полицията охранява региона, с цел да се подсигурява спокойното протичане на траурната върволица. Близките и роднините на Христов желаеха от общината да пазят паркинга при храма, с цел да се обезпечи потока от хора и коли, които се чака да дойдат, оповестява Българска национална телевизия.

Припомняме, на 03 юни бе обявено, че Ангел Христов е умрял. МВР и Прокуратурата се заеха с разследването по случая, като се ревизираше по какъв начин и по кое време Христов е влезнал в страната без това да стане известно. През предходната седмица Иван Демерджиев съобщи, че се работи по версията дали Ангел Христов не е бил вкаран мъртъв в България.

Погребението трябваше да се състои в неделя- 4 юни, само че беше спряно от Министерство на вътрешните работи поради почнали досъдебни производства и назначената аутопсия, която сподели, че Христов е умрял от инфаркт. Едва през вчерашния ден тялото беше върнато на фамилията на Христов.

Остава въпросът обаче по какъв начин той се е прибрал в България.

През 2012 година братя Галеви бяха признати за виновни по дело за образуване и управление на незаконна група, като получават присъди от 5 до 7 години в лек режим на затворническо общежитие, само че преди да влязат в мощ окончателните им присъди за 4 и 5 години затвор изчезват от страната. Обявени са за международно издирване и въпреки и родните служби, доказано не от един министър на вътрешните работи, да декларират, че знаят къде са, Братя Галеви по този начин и не са върнати у нас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР