Погребението на починалия капитан на Фиорентина Давиде Астори показа, че

...
Погребението на починалия капитан на Фиорентина Давиде Астори показа, че
Коментари Харесай

Погребението на Астори надмогна футболните съперничества

Погребението на умрелия капитан на Фиорентина Давиде Астори сподели, че футболните съперничества могат да бъдат загърбени. Събралите се 7 хиляди последователи на „ виолетовите” приветстваха футболистите на Ювентус, които пристигнаха да си вземат последно довиждане с 31-годишния италиански национал.

Фиорентина се сбогува с капитана посредством прочувствено видео

През сълзи: Киелини отдаде респект на Астори

Астори умря в съня си предишния уикенд, като потопи в тъга своята партньорка Фиорета и двугодишната им дъщеричка. Всички неделни мачове от Серия А бяха отсрочени в символ на почитание към неочакваната кончина на футболиста. Във вторник и сряда мачовете от Шампионската лига започнаха с минута безмълвие в памет на Астори.

източник: Gulliver/Getty Images

Днес в Базилика ди Санта Кроче се появи забележителна делегация от Ювентус, който късно нощес в Лондон в профил Тотнъм. От „ бианконерите” към тъжното събитие се причислиха Джорджо Киелини, Джанлуиджи Буфон, Матиа Де Шилио, Клаудио Маркизио, Миралем Пянич, Даниеле Ругани, а също генералният управител Джузепе Марота и треньорът Масимилиано Алегри.

Феновете, които чакаха извън, загърбиха своята злост към „ бианконерите”, като възнаградиха с аплодисменти цялата им делегация, до момента в който тя се придвижваше към църквата.

Балотели оплю Дани Алвеш за думите му по отношение на Астори

източник: Gulliver/Getty Images

източник: Gulliver/Getty Images

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР