Погребението на горелия като факла в мездренското село Лютидол Светослав

...
Погребението на горелия като факла в мездренското село Лютидол Светослав
Коментари Харесай

​Лютидол скърби! Утре погребват мъжа, който изгоря като факла

Погребението на горелия като факла в мездренското село Лютидол Светослав Стоянов ще бъде на следващия ден. Съселяните му вършат организация младият мъж да бъде изпратен уместно до последния му дом.
Както първо осведомителна организация BulNews.bg заяви, мъжът издъхна в неделя сутринта в столичната болница „ Пирогов “ от тежките изгаряния, които получил от пожара в дома му.
При избухналия огън в къщата на 39-годишния мъж са изгорели изцяло пространствата за живеене, както и покрива.
Сигналът за горящата постройка бил подаден на тел.112 от съседка малко след 8 часа през вчерашния ден. Свидетели настояват, че в опит да се избави от огнения пъкъл мъжът е излязъл пламнал като факла от пламтящата постройка.
Огънят бил сподавен от екип на пожарната в Мездра, който се отзовал незабавно на молбата за помощ. 39-годишният Светослав Стоянов бил закаран в клиниката по незабавна медицина в „ Пирогов “ с изгаряния от към 70% и в извънредно тежко положение и в следствие умрял.
Тепърва криминалисти и специалисти на пожарната ще откриват дали искрата е тръгнала от погрешно боравене с печка на твърдо гориво. Съседите обаче чули, че откакто Светослав излязъл бягайки от постройката, последвали 2 не доста мощни, само че отчетливи гърмежа от складираните вътре запалими субстанции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР