Погребението на Алексей Петров на гробищния парк Св. Архангел Михаил

...
Погребението на Алексей Петров на гробищния парк Св. Архангел Михаил
Коментари Харесай

САМО В LUPA.BG: Погребението на Трактора задръсти половин София

Погребението на Алексей Петров на гробищния парк " Св. Архангел Михаил " в столичния кв. " Бояна " се трансформира в пъкъл за водачите в региона, които към този момент близо 2 часа са принудени да се движат в запушалка, мърдаща са по метър на минута.



Репортери на Lupa.bg алармират, че макар опитите на пътните служители на реда с 3 патрулки да контролират придвижването от и към витошкия квартал, където в този час поставят тялото на гръмнатия на 16 август учител по национална сигурност и осигурителен необут със сенчестоминало, са изцяло безплодни. 

Колоните се точат още от бул. " България ", макар че часът за началото на церемонията по изпращането на тленните остатъци на Трактора от дълго време бе разгласен за 11. Целият " Панорамен път " е блокиран от лъскави лимузини с повтарящи се числа и букви. 

Освен директните подчинени на Алексей Петров в " Лев Инс " и прилежащите компании, основани от него, всичките основани на бул. " Черни връх " и " Цар Борис III ", в София, част от колоната коли се дължеше и на редицата негови сътрудници от двата ВУЗ-а, в които преподаваше - УНСС и Пловдивския университет. Сред опечалените очевидно има и студенти. 



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

СНИМКИ: LUPA.BG
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР