Погледнете снимките по-долу и изберете едно дърво: това, което отначало

...
Погледнете снимките по-долу и изберете едно дърво: това, което отначало
Коментари Харесай

Избери дърво и виж каква личност си

Погледнете фотосите по-долу и изберете едно дърво: това, което изначало най-вече ви харесва. Не мислете дълго, просто изберете и обърнете на идната страница, с цел да видите какво разкрива този избор за вас като персона.

1.

2.


3.


4.


5.


6.


7.

8.


9.


1. Вие сте великодушен и честен човек (но не и морализатор). Винаги работите по самоусъвършенстването си. Амбициозни сте и имате доста високи стандарти. Хората може да мислят, че общуването с вас е мъчно, само че на вас самите не ви е елементарно да бъдете тези, които сте. Работите доста, само че не сте ни минимум егоистични. Работите, тъй като желаете да подобрите света. Имате голям потенциал да обичате, преди да ви наранят. Но даже и по-късно... продължавате да обичате. Много малко хора могат да оценят всичко, което вършиме по този начин, както заслужавате.
2. Вие сте занимателен и почтен човек. Отговорни сте и обичате да се грижите за другите. Вярвате в честния труд и поемате доста отговорности, свързани с работата. Имате мил темперамент и хората елементарно ви се доверяват. Схватливи и остроумни, вие умеете да мислите бързо. Винаги имате забавни истории за описване.
3. Вие сте интелигентни и задълбочени, положителни мислители. Идеите и мислите ви значат най-вече за вас. Обичате да размишлявате в уединение. Интроверти сте. Харесвате хората, които обичат да мислят и учат. Никога не сте повърхностни. Прекарвате доста време в морални разсъждения. Постъпвате вярно, даже когато доста хора не са съгласни с вас.
4. Вие сте проникновени и метафизичен настроени. Имате неповторима психика. Никой не наподобява на вас. Имате страхотна вътрешен глас и голям брой чудатости. Хората постоянно ви схващат неправилно и това ви наранява. Имате потребност от доста персонално пространство. Креативността ви изисква развиване. Тя има потребност да бъде уважавана от близките. Ясно виждате позитивните и отрицателните аспекти на живота. Освен това сте доста прочувствени.
5. Вие сте самоуверени и обичате да поемате отговорности. Независими сте. Водещият ви принцип в живота е „ Ще го направя по този начин, както аз си знам.” Разчитате извънредно доста на себе си и знаете по какъв начин да защитавате твърдо себе си и хората, които обичате. Знаете тъкмо какво желаете и не се страхувате да преследвате фантазиите си. Единственото, което желаете от хората, е почтеност. Достатъчно мощни сте, с цел да приемете истината.
6. Вие сте положителни и чувствителни. Хората елементарно се свързват с вас. Имате доста другари и обожавате да им помагате. Притежавате това топло и ярко лъчение, което кара хората да се усещат добре, когато са към вас. Всеки ден мислите какво може да извършите, с цел да станете по-добри. Искате да бъдете забавни, проникновени и неповторими. Повече от всеки различен в света имате потребност да обичате. Дори сте подготвени да обичате тези, които не могат да ви обичат в подмяна.
7. Вие сте щастливи и мъчно нещо може да ви смути. Проявявате сензитивност и схващане към другите. Добър слушател, който знае какъв брой е значимо да не съди. Вярвате, че всеки има личен път в живота. Отворени сте към нови хора и събития. Трудно се поддавате на стрес и рядко се тревожите. Обикновено сте доста спокойни. Винаги успявате да си прекарвате добре и в никакъв случай не губите пътя си.
8. Вие сте чаровни и енергични. Забавен човек, който знае по какъв начин да разсмива хората. Живеете в естетика със света. Спонтанни и въодушевени сте. Никога не казвате „ не” на приключенията. Често изненадвате и даже шокирате хората. Но вие сте си такива... Винаги оставате правилни на себе си. Имате доста ползи и в случай че нещо ви заинтересува, не спирате, до момента в който не придобиете необятни знания в региона.
9. Вие сте оптимисти и късметлии. Вярвате, че животът е подарък и би трябвало да постигнете колкото е допустимо повече и да употребявате този подарък по допустимо най-хубавия метод. Горди сте от достиженията си. Готови сте да останете с хората, за които ви е грижа - и в положително, и в неприятно. Имате доста здравословен метод към живота. За вас чашата е (поне) на половина цялостна. Използвате опцията да простите, да се учите и да растете, тъй като вярвате, че животът е прекомерно къс, с цел да постъпвате другояче.

Източник: obekti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР