Подземеният бос в Северозападна България Алидин Алиев-Алчо от Видин е

...
Подземеният бос в Северозападна България Алидин Алиев-Алчо от Видин е
Коментари Харесай

Версия: Подземен бос от Видин е пребил зам.-кмета на Ловеч

Подземеният необут в Северозападна България Алидин Алиев-Алчо от Видин е подозиран за жестокия побой над заместник-кмета на Ловеч Цветан Георгиев, научи BulNews.bg.
Припомняме, че управникът бе атакуван тази заран от мутри пред жилищния си блок. Към момента е настанен в болничното заведение в Ловеч. По неофициална информация, Георгиев е бил нападнат от мъж с черна маска, който го е блъснал по главата, евентуално с железен предмет.
Той е с два счупени крайници и голям брой контузии. Контактен е и към този момент е наведен за по- нататъшно лекуване в болница в Плевен. Според медици той е имал шанс, че счупванията не са малко по-нагоре, което е можело да докара до трайна инвалидизация.
Подозира се, че тупаниците са пристигнали от Алчо, който има обвинявания в лихварство и цялостен наръч от Наказателния кодекс. Ръководството на общината е уверено, че нападението над Цветан Георгиев е обвързвано с неговите сигнали до прокуратурата в региона на дърводобива. Според полицейски източници жалбите касаят точно компании на Алчо.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР