Подробности за двата разпита в прокуратурата на Бойко Борисов, дава

...
Подробности за двата разпита в прокуратурата на Бойко Борисов, дава
Коментари Харесай

Адвокат Менков: Питаха Борисов за писмото със заплахи към Иван Гешев

Подробности за двата разпита в прокуратурата на Бойко Борисов, дава юристът му Менко Менков.

" Преди повече от 2 години испанската прокуратура се е произнесла, че няма никакво закононарушение. Бойко Борисов към този момент давал 2 пъти пояснения по това следствие, което е на 4 години ", сподели Менков.

Въпросите постоянно били едни и същи - дали познава някого. Според Менков вероятността Борисов да стане обвинен по това следствие е нулева. 

Борисов не познава нито един от шестимата членове на Висш съдебен съвет, поискали оставката на основния прокурор. Днес бе питан по тематиката и изясни, че няма никакъв контакт с тях.

Менков подсети и че преди година и половина някогашният министър председател е бил разпитан по канибалската история, в която се извърши инспекция дали водачът на ГЕРБ е заплашил предприемач, че децата му ще го изядат.

Имаше и въпрос дали Борисов е желал оставката на Иван Гешев, уточни юрист Менков. И попита за какво всички други политически водачи, а и президентът Румен Радев, които през последните 2 години са желали освобождението на Гешев, не са били викани на разпит.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР