Подписването на регионално споразумение за роуминга е доказателство, че в

...
Подписването на регионално споразумение за роуминга е доказателство, че в
Коментари Харесай

Мария Габриел в Сърбия: Сделката за роуминга говори за воля за промяна на Западните Балкани

Подписването на районно съглашение за роуминга е доказателство, че в Сърбия и района има мощна политическа воля за цифрова промяна на задачите Западни Балкани, съобщи през днешния ден европейският комисар за цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел, заяви Танюг.

На откриването на Дигитална среща на високо ниво на Западните Балкани в Белград Габриел посочи, че сръбското държавно управление е направило доста за реализацията на контракта от срещата на високо ниво " Европейски Съюз - Западни Балкани ", която се състоя в София предходната година, осведоми Българска телеграфна агенция.

Днес сме очевидци на сключване на ново районно съглашение за роуминга сред шест сътрудници в района и това ще донесе обилни изгоди за жителите и бизнес субектите в района, посочи Габриел.

Тя честити на Сърбия за напъните за подготовка на първия план за районно съглашение и похвали напъните на всички участници и домакините на форума.

Габриел сподели, че жителите ще се радват на по-ниски цени на роуминга, когато пътуват в района, а идната стъпка е реализиране на същото съглашение, само че този път с Европейски Съюз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР