Неприятният Борис Джонсън беше отхвърлен от местната избирателна секция, тъй

...
Неприятният Борис Джонсън беше отхвърлен от местната избирателна секция, тъй
Коментари Харесай

Борис Джонсън се отклони от избирателната секция, тъй като забрави личната карта на гласоподавателя съгласно въведените от него правила

Неприятният Борис Джонсън беше отритнат от локалната изборна секция, защото не е имал вярната персонална карта, схваща Mirror.

Бившият министър-председател се скапе от разпоредбите за идентификация на гласоподавателите, въведени, когато беше на Даунинг Стрийт, когато се опита да гласоподава през днешния ден в Южен Оксфордшър. Служителите в изборните секции в началото го отхвърлиха, защото той имаше единствено плик с името и адреса си върху него, съгласно източник.

Гласоподавателите би трябвало да покажат персонална карта със фотография като паспорт или шофьорска брошура, с цел да гласоподават под строго- подлага на критика разпоредбите, които господин Джонсън прокара. Смята се, че господин Джонсън се е върнал да гласоподава с вярната персонална карта по-късно.

Неговият представител не отхвърли, че той не е донесъл персоналната си карта, като сподели единствено: " Г-н Джонсън гласоподава за реакционер. " По-рано денем господин Джонсън написа в Туитър: „ Изборите към този момент са отворени. Гласувайте за консерватори през днешния ден! “

Това не е първият път, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР