Подписка за изселването на мъж, изнасилил възрастна жена, тече в

...
Подписка за изселването на мъж, изнасилил възрастна жена, тече в
Коментари Харесай

Заради изнасилване на възрастна жена в Сливенско: Събира се подписка за изселване на мъжа

Подписка за изселването на мъж, изнасилил стара жена , тече сега в сливенското село Трапоклово. Престъплението е осъществено предходната събота, а насилникът е бил арестуван за часове. Той е душевен неустойчив, с престъпно досие и е в ареста с непрекъсната мярка „ задържане под стража “ .

Кметът на селото Кирил Кирилов изясни, че мъжът е остарял познайник на полицията . Още като невръстен е направил ликвидиране , за което е излежал присъда в пандиза в Бойчиновци, след което обаче се завърнал в Трапоклово.

Жителите на селото и кметът се пробвали да го приобщят, намирайки му работа, само че той не я поискал. Последните няколко месеца траял с закононарушенията, като през април се опитал да посегне на дъщерята на изнасилената стара жена . Престоял е известно време в пандиза в Раднево, само че още веднъж бил пуснат на независимост.

„ Наложи се преди месец да го изпратят още веднъж в Раднево. Той не е душевен постоянен, употребяваше опиати, напоследък стартира да използва бронз, защото няма пари за опиати “, разяснява кметът Кирил Кирилов пред „ Българска национална телевизия “.

Жителите на Трапоклово упорстват органите на реда да вземат съответни ограничения, с цел да бъде вкаран мъжът в пандиза и да бъде лекуван . В селото живеят както възрастни хора, по този начин и младежи с деца и всички се безпокоят от наличието му. Те приканват той да бъде изселен.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР