Подозренията срещу нея са, че е идеолог на заговор за

...
Подозренията срещу нея са, че е идеолог на заговор за
Коментари Харесай

В Германия арестуваха 75-годишна крайнодясна „патриотка” с терористични наклонности

Подозренията против нея са, че е идеолог на скрит план за офанзиви против електроцентрали в страната и отвличания на политици, в това число министъра на опазването на здравето Карл Лаутербах, оповестява The Guardian.

Елизабет Р. е деен антиваксър и принадлежи към войнствените „ Обединени патриоти ”, които виждат в Лаутербах безжалостен зложелател, виновен за дейностите на управляващите по време на ковид-пандемията. Професорката е деен агитатор на тайни теории за „ скрито премоделиране на мозъчните структури “ посредством имунизациите, зад което съгласно нея стои „ международното еврейство “.

Според управляващите, други четирима членове на групата " Обединени патриоти " са задържани още през април, поради владеене на „ тежко оръжие ” и опити да се снабдят с експлозиви.

Елизабет Р. е била лишена от пенсия още преди сегашния арест, поради антиконституционни изказвания. Бившата университетска преподавателка е взела участие в набирането на оръжия и експлозиви и е предложила съответни дати за офанзиви против електрическата мрежа на Германия, споделиха от полицията.

Целта на групата е била да провокира гражданска...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР