Подобно на всичко останало и цената на цигарите се повишава.

...
Подобно на всичко останало и цената на цигарите се повишава.
Коментари Харесай

Как една цигарена кутия се превръща в най-скъпата опаковка, продавана някога

Подобно на всичко останало и цената на цигарите се покачва. Но е допустимо тази седмица да бъде продадена една кутия, която да се трансформира в най-скъпата, продавана в миналото. Само тъй като е принадлежала на Кърт Кобейн.

През последните години, движимостите на покойния фронтмен на Nirvana са измежду най-търсените, когато се разгласят за продажба. А в този момент, наред с негови облекла, ръчно изписани поеми и музикална техника на търг се предлага и неотворена кутия ментолови цигари American Spirit.

Цигарите са част от последния търг на Juliens Auctions, наименуван " Played, Worn, & Torn: Rock " N " Roll Iconic Guitars And Memorabilia ", който ще се организира на 17 и 18 ноември.

А кутията на на Кърт Кобейн, евентуално за ничия изненада, към този момент доближи цената от 4 000 $ (и евентуално още ще расте).

American Spirit е била желана марка на музиканта от Nirvana. Кутията, пусната в този момент за продажба, е непокътната от съквартиранта на Кобейн в Центъра за възобновяване Exodus в Лос Анджелис, където музикантът е обитавал през март 1994 година, единствено няколко дни преди да отнеме живота си.

Освен цигарите, на търга може да се намерят и няколко от китарите на музиканта, театралните му дънки от видеоклипа " Heart-Shaped Box " и бележки към текста на " Smells Like Teen Spirit ", прецизират от Loudwire.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР