Подобно на останалите от 92 процента“, Тейлър Суифт и Кайли

...
Подобно на останалите от 92 процента“, Тейлър Суифт и Кайли
Коментари Харесай

Как Тейлър Суифт и Кайли Келси реагираха на самохвалството на Джейсън Келс за апартамента без риза

Подобно на останалите от „ 92 % “, Тейлър Суифт и Кайли Келс също се включиха в радостното „ New Heights “ обобщение на Джейсън Келс от неговия дивизион - кръгли плейофни операции в неделя в Бъфало.

Джейсън, който поддържаше по-малкия брат Травис, когато тайт-енд Чийфс надви над Бъфало, 27-24, се свърза с Bills Mafia, когато загуби фланелката си по време на празнуване на тъчдаун и се сприятели с почитатели отвън жилището си на Highmark Stadium, където брачната половинка Кайли и Суифт бяха ситуирани.

Не единствено, че Суифт – приятелката на Травис от няколко месеца – „ хареса “ видео в Instagram на обяснението на Джейсън за деня, което беше споделено в сряда на страницата „ Нови върхове “, само че Кайли се пошегува по какъв начин може да употребява това на брачна половинка си думи против него.

„ „ Не желая позволение, аз върша това. “ – точният откъс, който ще кажа, когато сграбчвам ключовете, с цел да отида да си взема котка “, разгласява Кайли в мненията, които натрупаха повече от 144 000 „ лайкове “ към четв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР