Подобно на много други родни популярни личности, Мария Силвестър също

...
Подобно на много други родни популярни личности, Мария Силвестър също
Коментари Харесай

Мария Силвестър за новото си гадже: Не ми пука, че е със 17 години по-млад от мен

Подобно на доста други родни известни персони, Мария Силвестър също се разболя от Ковид-19. Актрисата и водеща към момента е под карантина, само че се усеща по-добре и неприятните признаци на заболяването са изчезнали. Тя показа, че е била мощно отпаднала и с лека температура, само че към този момент се възвръща.

Докато е под карантина, дългокраката брюнетка бори скуката с диалози с почитателите си в инстаграм. Някои от феновете й демонстрират любознание и я питат за младия й ухажор Михаил Пенев, с който има връзка от година и половина. Снажният юнак е с цели 17 лета по-малък от Мария.

Силвестър пpизнaвa, чe в нaчaлoтo е имaлa пpитecнeния ĸaĸ щe peaгиpaт близĸитe й, нo вeчe не се смущава, зaщoтo вcичĸи oдoбpявaт гaджeтo й, вĸлючитeлнo и cинът й. На въпроса какво мисли за огромната възрастова разлика в двойката, водещата отговоря следното: „ Хората се срещат и имат две варианти – или да им пука какво споделят другите, или не. Във всеки един миг имате невероятната опция да изпитате обич. Или я живеете, или я пропускате! ”.

В диалога с почитателите актрисата разкрива още, че най-силната мотивация за нея е синът й от брака със Силвестър Силвестров. Разводът й с някогашния бе много гръмък, само че телевизионерката е безапелационна, че той й е дал нов тласък.

Мария се раздели с бащата на детето си преди 6 години, започвайки живота си от нулата. Тя не крие, че тогава едвам си стъпила на краката във финансов проект. Синеоката хубавица останала на улицата без покрив над главата и се наложило да се настани в дома на другари, до момента в който си откри ново жилище.

„ Осъзнах, че на 37 години би трябвало да стартира живота си изначало. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози, не спят с мъж, с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като „ по този начин би трябвало ”, а тъй като не желаят да трансферират контузиите си на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат. Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно ”, показа наскоро Мария. Тя изрази поддръжката си към всички дами, които минават през тежка разлъка, и с думите си им вдъхна куража да продължат напред.

Водещата се раздели с някогашния си мъж поради изневери от негова страна. Въпреки многочислените опити да оправят връзките си, най-после удариха на камък. По това време Силвестров необятно афишираше интимната си връзка с друга жена и с държанието си надълбоко нарани Мария. Макар че другари я уведомили за любовницата на брачна половинка й, тя въпреки всичко му дала втори късмет, но той още веднъж се издънил и чашата на търпението й преляла.

„ Точно когато си мислиш, че всичко си не запомнил, неприятните мемоари внезапно нахлуват в главата ти и те карат да приказваш и правиш ужасни неща ”, разказвала е водещата за този стадий от живота си. Тя не могла да преглътне измамата и дълго време носила мъка в себе си. В последна сметка през днешния ден някогашните съпрузи поддържат връзка между тях поради 13-годишния си наследник Давид, само че не са изключително близки.

Актрисата е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите и те са останали зад тила й. Бързо се намерили и нови ухажори, които да издигнат самочувствието й след развода. Мария се хвали, че с напредването на възрастта от ден на ден мъже демонстрират интерес към нея. Даже й насочат неприлични оферти. „ Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел, само че тогава не съм получавала такива предложения. Мина се време, станах на 40 и ето, случи се! ”, твърди водещата.
Тв звездата в последно време поставя доста грижи за външния си тип и наподобява по-добре от всеки път. Миналата година тя качи много килограми поради инсулинова устойчивост, само че със прецизен режим без въглехидрати и с усилени тренировки съумя да си върне манекенските ограничения.

Напоследък Силвестър наподобява подмладена и е разумно ползата на мъжете към нея да се ускори. Тя обаче е обвързана с младока Михаил и по тази причина не поддава на непознати ухажвания.  Мария никак не се смущавала, че приятелят й е роден през 1994 година и може да мине за неин наследник. В началото тя желала единствено да се забавлява, само че последователно връзките й с Пенев станали съществени. „ Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще сред нас, единствено времето ще покаже. Стремя се да не си върша грандиозни проекти, с цел да не бъда неприятно сюрпризирана от ориста ”, споделя водещата пред свои близки.

Не е ясно с какво тъкмо се занимава Михаил, само че съгласно осведомени се радва на заможни родители, които се грижат за финансовия му комфорт. В предишното имал алъш-вериш с полицията поради шофиране без брошура и приложимост на алкохол, само че сякаш се отказал от нездравословните привички поради Мария. Живял е известно време в Лондон, само че не му потръгнало там и се прибрал с подвита опашка в България.

Водещата и гаджето й са дружно от година и половина. Запознали ги общи другари и младокът направил първата крачка. Представил се за неин огромен обожател и я поканил на среща. В началото Силвестър била резервирана поради огромната възрастова разлика, само че след това склонила и по този начин почнала връзката й с Михаил. Той се разбирал доста добре с 13-годишния й наследник Давид и с това дефинитивно спечелил благосклонностите на Мария.
Говори се, че в последно време водещата се грижи толкоз за външния си тип тъкмо поради гаджето си. Тя желала да го впечатли с визия и да му потвърди, че по нищо не отстъпва на връстничките му, писа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР