Подмладяването на кожата и връщането ѝ към сияен вид не

...
Подмладяването на кожата и връщането ѝ към сияен вид не
Коментари Харесай

Пет плода, които поддържат кожата млада

Подмладяването на кожата и връщането ѝ към лъчезарен тип не е допустимо единствено при козметик. Здравето на кожата се дефинира освен от грижите, само че в по-голяма степен и от диетата.
И има някои артикули, които могат да бъдат изключително потребни в това.
Плодовете са в положение да противодействат на стареенето. Татяна Филипова, диетолог, ендокринолог, уточни пет плода, които оказват помощ на кожата.

Авокадо
Този известен плод съдържа доста здравословни мазнини и хранителни субстанции и е богат на витамини, минерали като желязо и фолиева киселина
Авокадото има удобен резултат върху кожата, сърцето и кръвоносните съдове, както и протичането на вътрешните процеси в организма.
Подходящо е за включване в ежедневното меню като добавка към салати, сандвичи или като независимо ядене.

Киви
Кивито има мощни антиоксидантни свойства. Особено богато е на витамин С, който забавя процесите на стареене, усъвършенства работата на сърцето и бъбреците.

Кайсия
Южният плод съдържа огромно количество витамини, минерали и фибри. Именно последното има позитивен резултат върху стомашно-чревния тракт, подобрявайки усвояването на питателните субстанции.

Круша
Крушата съдържа специфични субстанции, които обезвреждат ултравиолетовата светлина, която е виновникът за стареенето на кожата. Освен това плодът е богат на витамини и минерали: витамини А, С, Е, група В и други

Лимон
Ползите за здравето на лимона са сходни на кивито – този плод е натурален антиоксидант. Лимонената киселина, въпреки това, оказва помощ за по-доброто асимилиране на желязото в човешкото тяло, което е незаменимо за работата на вътрешните системи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР