Подкрепяме българския бизнес и земеделци. Въпросът е как трябва да

...
Подкрепяме българския бизнес и земеделци. Въпросът е как трябва да
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Демокрацията трябва да победи страха

" Подкрепяме българския бизнес и земеделци. Въпросът е по какъв начин би трябвало да се реализира поддръжката и помощта за тях. Всички знаят, че в България има една избрана численост крупни земеделци, които получават милиони помощи. Нашата цел е да подкрепим междинните и дребни земеделци ", съобщи Настимир Ананиев от " Политическа партия - Демократична България ".

" От чист експортьор на зърно, България се трансформира в чист вносител. Вчера гледах по какъв начин служебния аграрни министър яхва трактор и блокира пътя. Защо го прави? Нали Радев върви по Брюксел и Европа. Нека да вземе отношение там, а не да прави евтини пиари ", добави претендентът за народен представител.

" Трябва да има работещо държавно управление и парламент. За да няма държавно управление в последния парламент, са отговорни ГЕРБ. Те провалиха първия, втория и третия мандат. Всички видяха това. Когато си пусна тв приемника, Борисов все ми се кара за нещо. Не желая да ми се кара, тъй като българите не заслужават тънки портофейли и тънки автомагистрали.

Всички схванаха, че по автомагистралите липсва асфалт. Бойко Борисов и някогашните му министри нямат моралното право да слагат условия за бъдещето на България. Нека първо да минат изборите и да забележим резултатите. Аз приканвам хората да излязат и да гласоподават. Ние ще предложим държавно управление, в случай че имаме болшинство и сме подготвени да носим отговорност. Излезте и гласувайте, не се опасявайте. Тези избори са значими за България ", прикани той.

" В България пари има. Въпросът е те да стигнат до хората и бизнеса. Всичките мантри на ГЕРБ за банкрут не са правилни. Вярното е, че цените са високи. В цяла Европа има инфлация. Проблемът е, че ние внасяме продукция вместо да си я произвеждаме. Другият проблем е Комисия за защита на конкуренцията. Тази комися е неработеща и не проверява картелите. Ние няма да подкрепим повдигането на налози, Данък добавена стойност и налог свръхпечалба. Ние желаеме да дадем предвидимост на българския и непознатия бизнес ", разкри Ананиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР