Подкрепям и на 12 септември ще гласувам за нея!“, написа

...
Подкрепям и на 12 септември ще гласувам за нея!“, написа
Коментари Харесай

Васил Стоянов: Вярвам във втория успешен мандат на Корнелия Нинова. Сигурен съм, че ще я видим като министър-председател на България

 " Подкрепям и на 12 септември ще гласоподавам за нея! “, написа в профила си във Facebook Васил Стоянов в особено послание към съпартийците си.

Младият мъж от Нова Загора е член на Българска социалистическа партия от 2013 година 29-годишният Васил Стоянове ръководител на МО в Българска социалистическа партия в Нова Загора и член на общински съвет,на Народно събрание на МО в мандата 2020-2022, определен е за общинския съвет в общината на последните локални избори.

Той изрази своите наблюдения върху процесите в столетницата в позиция в обществената мрежа: " Преди 4 години пое Българска социалистическа партия в извънредно тежко положение. С времето се потвърди като човек, който държи на думата си и започва по този начин нужната и мъчителна смяна в Българска социалистическа партия. Защото няма по какъв начин да променим България към по-добро, в случай че първо не променим себе си!

През тези години Корнелия потвърди, че не се продава и удържа многочислените офанзиви от свои и непознати. Това накара нас социалистите да се усещаме мощни и да бъдем горди с партията, в която членуваме.

В последните 4 години точно под нейно управление Българска социалистическа партия е единствената съпротива на това мафиотско ръководство.

Тези триумфи нямаше по какъв начин да се случат, в случай че не беше стартирала развой на подмладяване в БСП- едно от най-хубавите неща, които ни се случиха. Една от тези промени е въведената мандатност за народните представители. По този метод се лиши правото на безконечния народен представител и се даде път на младите в политиката!

Радостен съм от обстоятелството, че е подкрепяна и от болшинството млади социалисти. Това е още един индикатор, че пътя е правилен! “.

В поста си Васил Стоянов припомня, че на социалистите предстоят доста значими събития като партия и акцентира, че е редно всеки партиен член да съобщи позицията си.

Той блестящо демонстрира своята: " Вярвам, че вторият мандат на ще бъде още по-успешен. Пожелавам и триумф и съм сигурен, че ще я забележим като Министър-председател на България “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР