Подкрепата за Украйна срещу Русия е много евтин начин да

...
Подкрепата за Украйна срещу Русия е много евтин начин да
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на Нидерландия: Предоставянето на помощ за Украйна е “евтиният начин“ да спрем заплахата на Русия към държавите от НАТО

" Подкрепата за Украйна против Русия е доста на ниска цена метод да се подсигурява, че Москва не съставлява опасност за НАТО " сподели министърът на защитата на Нидерландия Кайса Олонгрен. Нейното изказване беше част от Варшавския конгрес за сигурност във вторник.

„ Разбира се, има аргументи за безпокойствие “, сподели Каиса Олонгрен в отговор на въпрос до каква степен е оптимистично настроена, че Западът може да поддържа поддръжка толкоз дълго, колкото е належащо. Тя се притеснява, че поддръжката на Съединени американски щати може да бъде спряна заради обвързвана с изборите вътрешна политика. Олонгрен обаче сподели, че съдружниците от НАТО са ускорили поддръжката, която „ изненада Украйна, което сигурно изненада (руския президент Владимир) Путин и Кремъл “. „ Изненадахме и себе си. Мисля, че сме способни на доста. Доказахме през последната година и половина, че единственото нещо, което би трябвало да създадем, е да продължим “, сподели тя.

Олонгрен сподели, че обществеността осъзнава, че съветската война не е за Украйна, а за сигурността на Европа. Затова е толкоз значимо да продължим поддръжката за Украйна. Споменавайки развиването „ оттатък океана “, имайки поради Съединени американски щати, Олонгрен сподели, че е „ обезпокоително, само че че би трябвало да се оправим с това безпокойствие “. „ Не можем да се преструваме, че просто ще чакаме и ще забележим по какъв начин вървят американските избори “, сподели тя. Добави и, че европейските политици би трябвало да вземат участие в разговора с американските сътрудници и другари. „ Те имат един и същи интерес с нас. Разбира се, поддръжката на Украйна е доста на ниска цена метод да се подсигурява, че Русия с този режим не е опасност за алианса на НАТО. И е жизненоважно да продължим тази поддръжка “, сподели тя. Министърът на защитата акцентира, че в случай че поддръжката на Съединени американски щати за Украйна падне, това би било „ значително “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР