Подкрепата от клубовете кара да продължи борбата си с ръководството

...
Подкрепата от клубовете кара да продължи борбата си с ръководството
Коментари Харесай

Бербатов: Какъв пример да взема от БФС - снимки с черно тото или да ме показват пиян

Подкрепата от клубовете кара да продължи битката си с управлението на Българския футболен съюз (БФС) и да желае нов съединителен конгрес. Това сподели претендентът за президент на организацията пред Българска национална телевизия.

Рекордьорът по голове за националния тим за следващ път се изрече сериозно за актуалното управление на футбола.

" В какво да взема образец от актуалното управление? Снимките с черно тото или да ме демонстрират пийнал по малкия екран ", попита Бербатов, визирайки, публикувани от разслдващия уебсайт " Бърд ", на които чества с.

" Ако не можеш да изпълниш отговорностите си за три мандата, казваш на клубовете: " Опитах " и даваш път на другия. Няма по какъв начин да не се получи с БФС. Футболът е спорт №1 в света и би трябвало да бъдат отделени финанси. Трябва да се дръжка Министерството на спорта ".

Бербатов, който през 2021 година се и загуби с няколко гласа, желае нов съединителен конгрес. Той твърди, че до края на годината ще има ексклузивен подобен. Преди дни Бербатов се срещна с министъра на спорта Весела Лечева, обсъждайки проблемите във футбола.

" Конгресът беше изопачен, трябваше да има балотаж. Нямахме право да не вършим правосъдни каузи, тъй като това управление можеше да стои четири години още, че и повече. Дано Върховен касационен съд отсъди в вярната изгода. Иначе се основава казус, че в случай че си член на дадена организация и искаш да се изкажеш, биваш изключен ".

" Позицията на всеки футболен клуб е значима, без значение огромен или дребен. Всеки клуб има правото на свое мнение. Ще опитам да ги убедя, че аз и екипът ми би трябвало да ги представляваме. Клубовете, които имаме като поддръжка са доста. Някои са с негласна, тъй като ги е боязън ", сподели още Бербатов.

 С взор към идващия цикъл: омагьосаният кръг, в който се върти българският футбол С взор към идващия цикъл: омагьосаният кръг, в който се върти българският футбол

Той разяснява и националния тим след.

" Тъй като треньорът е назначен от БФС, управлението би трябвало да поеме своята отговорност, той не се е назначил самичък. Сменили са се 14 треньори и постоянно те са отговорни, в никакъв случай тези, които са ги назначили. След 15 години на неверни решения би трябвало да поемат някаква отговорност ".

" Резултатите са красноречиви къде се намираме. Ако погледнем чисто резултатите, като оставим националния тим, ще се замисли човек, че нещо не е уравновесено и не всички тимове имат късмет да прогресират нагоре. Има неща, които са тотално сбъркани и са закъснели ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР