Подигравателен коментар за британското разузнаване направи говорителят на руското външно

...
Подигравателен коментар за британското разузнаване направи говорителят на руското външно
Коментари Харесай

Захарова подигра британците за секретната автобусна спирка

Подигравателен коментар за английското разузнаване направи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, откакто британската преса заяви за секретни документи, свързани с прекосяването на разрушителя „ Дифендър “ край Крим, които били открити на автобусна спирка.

Публикуваните фрагменти от секретни документи за прекосяването на английския миноносец „ Дифендър “ /Defender/ в непосредствена непосредственост до крайбрежието на Крим свидетелстват за следващата провокация от Англия и опит да се прикрие с неистини, написа формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в своя канал Telegram.

„ Агентите 007 не са идентични. И в този момент въпросът е мистерия за английския парламент: за какво ни трябват „ съветски хакери “, в случай че има английски автобусни спирки? “ - пошегува се Захарова.

По-рано беше обявено, че оповестените фрагменти от секретни документи, които разкриват задачата на английския миноносец, минал край Крим, принадлежат на почитан чиновник на английското министерство на защитата. Анонимен жител ги намерил на автобусна спирка в Кент.

Класифицираните материали споделят, че прекосяването на английския миноносец е осъществено като част от интервенция, която трябвало да показва поддръжка за Киев по въпроса за териториалната благосъстоятелност на Крим.

На 23 юни английският миноносец „ Дифендър ”премина съветската граница в Черно море и проникна на три километра надълбоко в териториалните води покрай Кримския нос Фиолент. Руският граничен патрулен транспортен съд даде два пъти сигнален огън, след което разрушителят промени курса си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР