Подходът към следващото правителство трябва да е практичен. Не е

...
Подходът към следващото правителство трябва да е практичен. Не е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма страшно да има и трети, и четвърти избори |

Подходът към идващото държавно управление би трябвало да е удобен. Не е ужасно да има и трети, и четвърти избори. 

Това съобщи Тошко Йорданов, зам.-председател на ИТН, по Нова тв. Коалиции с партиите на статуквото под никаква форма няма да вършим, безапелационен бе той. По думите му, с цел да могат да ръководят и да има устойчиво държавно управление, партиите на митинга би трябвало да имат най-малко 121 депутати. 

Ако българският народ желае смяна, желае държавно управление и желае измененията, стартирани от служебния кабинет да продължат – би следвало всички да излязат и да гласоподават. „ Хората би трябвало да гласоподават по този начин, както го усещат. Надявам се не за някоя от партиите от статуквото ”, уточни той. 

Ако гласоподавателят реши, че трите по този начин наречени партии на митинга заслужават доверие – ще бъде по-практично и по-лесно да се образува държавно управление и да се свършат съответни неща. Тази мантра, че ще бъдем патерица на ГЕРБ, е безспорна нелепост, сподели още Йорданов. 

Добро обучение, притежаване на езици, опит - това са условията за бъдещия министър-председател на ИТН. Ще бъде диаметралност на Бойко Борисов като качества.  Премиерът ще е по-скоро специалист – това е най-логичното, изясни зам.-председателят на Има Такъв Народ. 

Предварителни диалози не водим, Христо Иванов има нашите телефони, тъй като е гостувал в " Шоуто на Слави ", разяснява Йорданов във връзка на съпредседателя на Демократична България, че нямат контакти с Има Такъв Народ. 

Не желаеме празен чек от гласоподавателите. Избирателите не гласоподават за коалиция, гласоподават за хора и стратегии. Искаме гласове за нас, не за други партии, сподели още Йорданов. 

Дали някой от служебното държавно управление ще бъде поканен да остане в идващия кабинет ще стане ясно след 11 юли, безапелационен бе той. 

Корнелия Нинова обича да приказва ефектни неистини. Жената има фикция. Илко Стоянов - новият кмет на Благоевград, в никакъв случай не е бил член на ГЕРБ, съобщи Йорданов във връзка на водача на Българска социалистическа партия, че ГЕРБ и Има Такъв Народ са се прегърнали на вота в Благоевград. 

Слави Трифонов в никакъв случай не е имал бизнес с Васил Божков, съобщи Йорданов и отхвърли да разяснява думите на Божков, че е имал среща с Трифонов преди да замине за Дубай. Питайте него за какво прави в този момент такива изказвания, посъветва той. 

Определения с една дума за: 

Бойко Борисов - човек, който би трябвало да има среща с правораздаването. 

Румен Радев - човек, който изпълва със наличие президентския пост. 

Слави Трифонов - там има всичко. 

Корнелия Нинова - ще си замълча. 

Иван Гешев - човек, който не би трябвало да бъде на този пост.

Мая Манолова - беше прелестен омбудсман. 

Смяната на основния прокурор е тежка и комплицирана процедура. Тя не зависи от нас. Това, което може да се направи, е децентрализация на прокуратурата, сподели Йорданов. 

Той прикани хората да осъзнаят отговорността на тези избори и разгласи, че чака Има Такъв Народ да има по-добър резултат на идващите избори. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР