Подготвяме се за лятото! Ярки цветове и свежи комбинации внасят

...
Подготвяме се за лятото! Ярки цветове и свежи комбинации внасят
Коментари Харесай

Горещ тренд: летен маникюр

Подготвяме се за лятото! Ярки цветове и свежи комбинации внасят лятно въодушевление в маникюра.

А за какво да не разкрасим ноктите си с някои от трендовете с лъх на лято още в този момент? Ето кои са горещите цветове и комбинации.

Етно претекст: фолклорни детайли с геометрични форми в оранжево, синьо, кафяво и жълто върху бял лак настрана на ноктите.

Дъга: лак в разнообразни цветове е изразителен и дръзновен избор. Ако сте задоволително смели, нанесете друг неонов цвят на всеки нокът.

Въпрос на 2: тази година са съвременни ноктите в два цвята, само че изключително атрактивна и непредвидена е комбинацията. Никой не би забелязал, в случай че изберете два близки нюанса. Използвайте влажна гъбичка, с цел да смесите цветовете.

Бонбонено розово: главният летен цвят. Покажете момичето в себе си с розово като захарен памук, а за повече атрактивност прибавете глитер на един от ноктите.

Моряшко синьо: след облеклата ни, и маникюра става моряшки. Червено за база и въображение за бяло-син дизайн, това ви би трябвало, с цел да си извършите пресен маникюр.

Фънки: няколко райета, направени с тънка четчица трансформират елементарния маникюр в произведение.

Геометрични рисунки: разчупете концепцията за общоприетия френски маникюр, съчетайте два ярки цвята, като употребявате геометрични фигури.

Бяла фикция: върху бял лак може да сътворите толкоз доста дизайни. Абсолютният тренд са шарените точки.

Арт: в случай че ви е мъчно да се справите сама с този маникюр, обадете се на другарка. Не е нужно да ходите в салон. Експериментирайте, ще се изумите от резултатите.

Райе на всички места: какво ще кажете за настоящото райе, само че върху ноктите? Класическата композиция от черно и бяло е извънредно привлекателна.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР