Подготвили сме много изненади за откриването на Мотосезон 2023 г.

...
Подготвили сме много изненади за откриването на Мотосезон 2023 г.
Коментари Харесай

Мартин Райчев, Sofia Riders: Готвим много изненади за откриването

Подготвили сме доста изненади за откриването на Мотосезон 2023 година Това сподели Мартин Райчев, представител на Sofia Riders, в предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “.  

Мотошествието в утрешния ден потегля от паркинга на " Арена Армеец “ в 11.00 часа. " Sofia Riders пък се събираме на ВИП паркинга на " Ринг мол “ в 8.30 часа, откъдето ще създадем шествие до " Арена Армеец “, където ще се слеем с клубните мотористи. Ще създадем водосвет за здраве и ще потеглим към Резиденция " Бояна “, където ни чакат доста изненади. Входът ще е безусловно свободен и всеки ще може да се включи “, сподели Райчев. 

От 12.00 до 16.00 часа ще се организират моторни надпревари на Околовръстното шосе. В този интервал ще бъде затворена правата от резиденцията до отбивката за " Бояна “. " Други улици няма да затваряме през целия ден. Ще ни бъде обезпечен кулоар от Столична община, Столична дирекция на вътрешните работи и КАТ, за което сме извънредно признателни “, сподели Райчев. 

Мотото на събитието тази година е " Пази мотористите! И тях някой ги чака у дома! “.  

Той цитира данни, съгласно които мотористите, станали жертви при ПТП в столицата за 2021 година, са 9, до момента в който през 2022 година е умрял единствено един. " Гордеем се с това и считам, че нещата вървят в позитивна посока. Надяваме се тази година да няма жертви на пътя “, добави Райчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР