Подгответе се, защото звездите обещават, че март ще ви донесе

...
Подгответе се, защото звездите обещават, че март ще ви донесе
Коментари Харесай

Сексхороскоп за март: Разтърсващи страсти и романтични емоции връхлитат зодиите този месец

Подгответе се, тъй като звездите дават обещание, че март ще ви донесе доста вълнуващи страсти и любовни завършения. През март предстоят големи планетарни промени. Енергията на любовта е в стихията си, споделя пред Womenshealth.bg Дона Пейдж, професионален астролог и квалифициран психолог от Атланта, Съединени американски щати.

Сатурн, съществена планета в астрологията, която се занимава с интуицията и житейските избори, се реалокира от Водолей в Риби, където ще остане цели две години. Това значи смяна на атмосферата, когато става дума за всичко – от кариера до връзки. Риби е доста по-емоционален и прочувствен знак от непокорния, самостоятелен Водолей, тъй че посланията от Вселената ще идват мощно и ясно, акцентира Пейдж.

Няколко дати, които би трябвало да имате поради, когато се впускате в мартенския безпорядък: Пълнолунието в Дева този месец на 7-ми ще отвори пътя към смяната. Може би във вашите партньорства? Това е най-хубавият миг да срещнете нова обич или да обърнете внимание на актуалната си половинка и да обмислите възприятията си един към различен. Слънцето също минава в огнен Овен на 20 март, с мощно новолуние в Овен, което ще последва на 21-ви. Това ще ви донесе чувството за вдъхновение, което ще ви подтикне да се гмурнете с жадност в този буен огнен знак! Какво обаче значи всичко това съответно за вашата зодия?



Как ще се отразят всички тези планетарни промени през март върху всяка една обособена зодия и нейния полов живот? Ето какво споделя по въпроса астрологът:

Овен

Необвързани: Честит рожден ден, скъпи Овни! Като спомагателен специфичен подарък, Венера, планетата, която ръководи вашия любовен живот, е във вашия знак през първата половина на месеца, което прави изключително сладко начало на март. Когато новолунието в Овен настъпи на 21-ви, може да почувствате прилив на продуктивна сила. Използвайте това във ваша изгода на срещи и запознанства. Големите опасности могат да доведат до огромни облаги.

Във връзка: Чувствате се малко аналитични по отношение на връзката си този месец, само че не се тормозете. Тъй като новолунието навлиза в Овен на 21-ви (денят след началото на сезона на Овена), най-сетне ще получите малко изясненост за това, което е липсвало в живота ви. Не се опасявайте да поискате повече от вашия сътрудник, другари и близки в този миг. Вие си заслужавате!

Телец

Необвързани: Добри вести за Телеца: Венера, планетата на ЛЮБОВТА, се реалокира във вашия знак на 16-ти. Това, съчетано с цялостната луна в Дева, подчертаваща вашия дом за запознанства, прави март един трогателен месец за вас! Ще бъдете по-лъчезарни от всеки път, ще излъчвате повече магнетизъм и сексапил, тъй че не се изненадвайте, в случай че хванете нечие окото, до момента в който сте на открито. Ако останете отворени за нови връзки този месец, евентуално ще откриете най-малко няколко забавни вероятности.

Във връзка: Докато Венера си проправя път от Овен към Телец, ще се чувствате привлечени един към различен повече от всеки път. Може би сте намерили прелестен ресторант за двама ви или сте взели билети, с цел да видите обичан реализатор, само че март сигурно ще ви донесе сантиментално прекарване, което няма да забравите. Пълнолунието в Дева на 7-ми акцентира вашия дом на срещи, тъй че отделете време един на различен и се позабавлявайте дружно. Но не на дивана в хола. Важно е да се насладите на взаимната си компания на ново място и разнообразни прекарвания, които ще разпалят още повече пламъците на любовта сред вас.

Близнаци

Необвързани: Март ще бъде претрупан месец за вас, Близнаци. Пълнолунието на 7-ми акцентира другарствата, тъй че не забравяйте да отделите малко време с хора, с които в действителност можете да бъдете себе си. Венера, планетата, която ръководи вашия любовен живот, също акцентира другарствата за вас, тъй че не се изненадвайте, в случай че на бюрото ви се появи забавна опция за двойна среща!

Във връзка: Вие и вашата половинка се чувствате по-свързани от всеки път, Близнаци. Защо не се потопите в тази сила по време на сантиментално бягство през уикенда? Времето, прекарано във възобновяване на връзката с колегата ви ще повлияе извънредно благотворно на връзките посред ви, изключително откакто Венера акцентира другарствата и пътуванията за вас този месец.



Рак

Необвързани: Всички знаци сочат към нови връзки за вас този месец, Раци. Тъй като пълнолунието в Дева акцентира всички неща, свързани с връзката на 7-и, вашите лични информационни умения ще бъдат сложени на тестване. Вместо да останете с вързан език обаче, не забравяйте да се облегнете на приятелите си този месец – в никакъв случай не знаете кой другар на ваш другар може да провокира страховит диалог с вас!

Във връзка: Комуникацията е основна този месец за вас, Раци, изключително във връзката ви. Пълнолунието в Дева акцентира вашите отзивчиви умения, които, несъмнено, са изключително значими, когато става въпрос за любовния ви живот. Вие не сте читател на мисли, както и вашият сътрудник, тъй че е най-добре да изложите мислите на глас. Този месец обаче не всичко е тежък диалог за вас: когато Венера – знакът, който ръководи любовта, се реалокира в Телец по средата на месеца, вие и половинката ви ще се почувствате отлично, в случай че се уедините единствено вие двамата, някъде надалеч от града. Или пък излезте и направете всичко, което обичате да вършиме дружно – може да е посещаване на кино, а за какво не някой нов пиано бар.

Лъв

Необвързани: Чувствате ли се малко по-вдъхновени от нормално този месец, Лъвове? Можете да благодарите на звездите за това. Вие сте подхранвани от тях с повече страст и харизма от всеки път и знаците сочат към един доста въодушевяващ сантиментален месец. Независимо дали ще се включите в клас по йога, или поемате на странствуване към някое близко или далечно кътче, доста е евентуално да срещнете някой, който да ви впечатли там, където отивате.

Във връзка: Пълнолунието в Дева този месец ви кара да обмисляте даването и вземането във вашата връзка, Лъвове. Има ли негласни съглашения сред и колегата ви? Ако има нещо, което ви тежи на душата и желаете да го споделите, направете го. Отделете време, с цел да обмислите любовния баланс между тях – кой дава и кой взима от вас. След като Венера влезе в Телец на 16-и, ще бъдете подготвени да споделите някоя и друга приятна вечер с половинката си. Направете резервация в прелестен ресторант, излезте да потанцувате или даже избягайте през уикенда някъде надалеч от града единствено вие двамата.

Дева

Необвързани: Това е наблюдателен месец за вас, Деви, защото ълнолунието във вашия знак акцентира потребността ви от грижа за самите себе си. Напишете най-хубавия си пъстър дневник и помислете за любовния си живот. Тази сила се ускорява, когато слънцето навлиза в Овен на 20-ти, и от новолунието, което следва. Сатурн, който ни кара да вършим сложни избори, също се движи против вашия знак в Риби, където ще остане две години, наблягайки на партньорствата. Наистина няма по-добро време да намерите половинката, за която постоянно сте мечтаели. Изразете себе си, бъдете най-хубавата версия на себе си, блестете с вашата светлина и ще бъдете магията за някого, чието сърце ще затупти единствено за вас.

Във връзка: Този месец е малко вманиачен за вас, Деви, само че не безусловно по неприятен метод. Докато слънцето и луната минават в Овен, те акцентират вашата интроспективна страна и вашите партньорства. Сатурн, който ни подтиква да гледаме деликатно на нещата, се движи против вашия знак в Риби, където ще остане през идващите две години, принуждавайки ви да се вгледате в връзките си. Това е основен миг да ревизирате къде стои вашият транспортен съд на любовта. Ако се чувствате щастливи и изпълнени, това е ужасно! Но в случай че не, водете тежки диалози и в случай че е належащо, продължете напред... дружно или по свои разнообразни пътеки.



Скорпион

Необвързани: Това е изключително лют месец за вас, буйни Скорпиони, тъй че се наслаждавайте! Венера, планетата, която ръководи любовта, стартира месеца във вашия дом на ежедневна рутина, което го прави ужасно време да срещнете някого, когато сте отвън дома си. Тази сила единствено се ускорява, когато Венера се реалокира в Телец на 16-и, тъкмо против вашия знак. Чувствате се по-секси и по-привлекателни от всеки път, което несъмнено си проличава. Използвайте интуицията си, с цел да намерите вярната обстановка и точния човек за вас.

Във връзка: Вие и вашата половинка вибрирате на друго равнище този месец – имате Венера и пълнолуние в Дева, подчертаващи вашия дом на другарството. Венера, която ръководи любовния ви живот, усъвършенства всекидневието ви и вие го забелязвате в някои в действителност занимателни моменти, когато приготвяте вечеря и се мотаете в къщата. Когато Венера се реалокира в Телец на 16-и, това ще усили връзката сред вас. Усетите ли силата между тях, отдайте ѝ се с цялата си пристрастеност.

Стрелец

Необвързани: Месецът стартира пикантно за вас, Стрелци, с Венера, планетата, която ръководи любовта, попада в различен огнен знак – Овен. Ако се чувствате малко по-чувствени от нормално, можете да благодарите на огромната сила на огнения знак – ще я почувствате с всичките си сетива, когато навлезете в сезона на Овена на 20-ти и новолунието кацне в Овен на 21-ви. Потенциалните сътрудници ще бъдат доста. Ще имате избор и превъзходна опция за нова обич.

Във връзка: Огнената сила ще ви води през целия месец март, защото Венера стартира месеца в Овен. Обсебени сте от пристрастеност! Вие и половинката ви може да се чувствате по-свързани сред чаршафите от всеки път, само че не се увличайте толкоз от тези вълнуващи усеща, че да изгубите от взор по-голямата картина. Докато половата фамилиарност е значима част от една връзка, има доста други области, на които можете да обърнете внимание. Поемайте опасности, водете сложни диалози и ще си тръгнете от този месец по-силни и заредени от всеки път.

Козирог

Необвързани: Ако се надявате да срещнете индивида на фантазиите си този месец, значимо е да му отделите място в живота си, Козирози. Ако сте изцяло заети от 9 сутринта до 10 вечерта. всеки ден от живота си, освен ще бъдете много изтощени, само че и няма да имате доста място за романтика.

Във връзка: Вие и половинката ви в действителност се наслаждавате на компанията си един на различен този месец, което е прелестно възприятие. Възможно е остарелият въпрос „ би трябвало ли да се преместим в друго жилище “ или даже „ би трябвало ли да се преместим в различен град “ да витае в близост. Направете равносметка на вашия дом и актуалната ви среда. Тук ли желаете да останете вечно? Или може би е време да си съберете багажа и да заживеете в Европа за една година, както постоянно сте желали? Никога не е имало по-добро време да извършите огромна смяна и да преследвате фантазиите си като двойка!

Водолей

Необвързани: Пълнолунието на 7-и акцентира вашия дом на фамилиарност, което го прави доста занимателен месец за вас, необвързани Водолеи! Ако се чувствате малко по-сексуално заредени от нормално, доверете се на март и се забавлявайте. През този месец ви чакат буен секс, срещи и даже диалози. Просто се уверете, че тези нови любовни ползи са в сходство с вашите дълготрайни цели, в случай че обвързването е една от тях.

Във връзка: Ако връзките сред вас и половинката ви в последно време малко куцат, звездите може да са отговорни. Венера, планетата, която ръководи любовния ви живот, е в огнен Овен през първата половина на месеца, което акцентира вашите отзивчиви умения. Това обаче не значи, че този месец ще бъде цялостен с причини – просто би трябвало да внимавате повече при съобщаването на вашите потребности. Никой няма да завоюва разногласието, в случай че и двамата се включите, тъй че отделете малко време, с цел да изслушате и в действителност да разберете това, което сътрудникът ви споделя.

Риби

Необвързани: Пълнолунието в Дева на 7-и е обвързвано с партньорството, Риби. И защото Венера, планетата, която ръководи любовта, е в огнен Овен, всички знаци сочат към нова обич. Дръжте очите, сърцето и мозъка си отворени, когато се впуснете във вихъра от мартенски срещи. Това е вашият миг, тъй че несъмнено се възползвайте от него, само че отделете време и за размисъл. Искате да сте сигурни, че прекарвате време с хора, които ви ценят.

Във връзка: Тъй като пълнолунието акцентира партньорствата за вас този месец, вие несъмнено чувствате увлечение да прекарвате повече време с вашия обичан. Въпреки че обичате да е уютно, Риби, изключително през зимата, значимо е да излезете и да изживеете нови неща като двойка. Купете билети за тази изложба, която ви интересува, или резервирайте дребен спа ден за двама ви. Времето, което ще отделите единствено за вас двамата, ще ви направи по-близки и влюбени.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР