Подготвени сме, предвидливи сме, консолидирани сме и знаем какво и

...
Подготвени сме, предвидливи сме, консолидирани сме и знаем какво и
Коментари Харесай

Нинова: Чухме от Радев, че няма да предаде левите хора

Подготвени сме, прозорливи сме, консолидирани сме и знаем какво и по какъв начин да създадем. С тази поръчка от Българска социалистическа партия потеглят на третите за годината парламентарни избори.

" Минаха се граници на връзки в последните два Народното събрание ", разкри пред Българска национална телевизия водачът на левицата Корнелия Нинова.

" Част от организациите дават на Българска социалистическа партия второто място в идващия парламент – т.е сме повишили доверието към нас. Ще продължим с диалогичността и в идващото Народно събрание ", заяви тя.

" Чакаме ги на терена на същинската политика ", разяснява Нинова във връзка новия план на политическата сцена – този на дуото Кирил Петков и Асен Василев. Категорично от групировката не водят договаряния с никой от Българска социалистическа партия.

Според Нинова не може още веднъж да има нарцисизъм в политиката, тъй като към този момент сме очевидци на скок на цените във всички браншове.

" Чухме от Радев, че няма да съобщи левите хора ", разяснява Корнелия Нинова връзките си с президента.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР