Подготовката за предстоящите коледни празници става все по-усилена и тази

...
Подготовката за предстоящите коледни празници става все по-усилена и тази
Коментари Харесай

Коледно настроение от Леона Луис

Подготовката за идните коледни празници става все по-усилена и тази година има още една причина за положително въодушевление, наречена Christmas, With Love, новият албум на Леона Луис, който излезе на 9 декември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Christmas, With Love е сбирка от коледни типичен шлагери и нови песни, записани от английската звезда в атмосферата на ерата Мотаун с леко носталгично мигане. Christmas, With Love е четвъртият студиен план на Леона Луис, която досега има близо 20 милиона продадени копия от албуми и сингли.

Пилотната ария от албума One More Sleep излезе като макси сингъл на 1 декември. С извънредно завладяващата си мелодия, One More Sleep има всички шансове да се трансформира в идната коледна класика и да влезе в наложителния саундтрак край елхата, коледния чорап до камината и аромата на печени кестени. Видеото към парчето, изпълнено с доста въодушевление и вълнуващи моменти, пресъздава съвършената Коледа с обичаните хора.

Christmas, With Love включва още две нови песни от певицата  - баладичната Your Hallelujah и закачливата Mr Right; останалите песни в селекцията са обичани коледни химни, измежду които White Christmas, O Holy Night,, Ave Maria, Silent Night и други.

„ Годината за мен беше много натоварена – турне, снимах се в първия си филм и записи в студио за новия албум. Нямам самообладание да наближи Коледа и да извършвам всички тези песни пред аудитория “, споделя певицата.

Записът на O Holy Night е специфичният подарък на певицата за всичките й фенове, които неведнъж са изразявали предпочитание Леона да запише тази ария. Изпълнението на Ave Maria пък ни припомня за следващ път за какво Леона Луис е в тима на най-гласовитите изпълнителки през последните години.

В Ave Maria може да се чуе цялото величие и мощност на вокалния й гений. Следват вълнуващата интерпретация на Silent Night и динамичната I Wish It Could Be Christmas Everyday.  

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР