Подготовката за предсрочните парламентарни избори е като в два сблъсъка

...
Подготовката за предсрочните парламентарни избори е като в два сблъсъка
Коментари Харесай

Плевнелиев сравни изборите с мач Левски - ЦСКА. ПП и ДБ нямало да са първи - Политика

Подготовката за предварителните парламентарни избори е като в два конфликта в два блока - малко като сред Левски и ЦСКА. Не имам вяра обединяването сред " Демократична България " и " Продължаваме промяната " да им донесе първото място. 

Това съобщи пред bTV президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев. Той разяснява, че късмет за държавно управление постоянно има, само че че в последно време опциите се пропиляват. По думите му сега " Демократична България " (ДБ) спасяват " Продължаваме промяната " (ПП), така като голяма част от хората имат неутрално и негативно отношение към водачите на ПП - Кирил Петков и Асен Василев.

" Вижда се едно съдружие, събиране, което не ни оказва помощ да има държавно управление, само че и на тях няма да им помогне. Борисов отиде на лидерската среща, което е доста интелигентен ход - сподели, че поставя старания да се направи държавно управление. Това, че Кирил Петков и Асен Василев отхвърлиха да беседват с нас - с мен и Соломон Паси, е потресаващо ", съобщи Росен Плевнелиев. 

Бившият президент разяснява влошаването на отношенията сред България и Северна Македония около събитията към честването на годишнината на рождението на Гоце Делчев. Югозападната ни съседка първо, след това вътрешният македонски министър на българския бунтовник, а най-после при честването на Гоце Делчев. 

" Каквото и да се случва през днешния ден в Скопие - то е добре планувано деяние в Белград и оттова в Москва. Нашата задача е да документираме всяко едно безсрамие и деяние на Северна Македония и да отидат в Европейския съд по правата на индивида. Надаявам се да забележим по кое време ще пристигна новото потомство в Северна Македония, което ще  зачеркне фашисткото минало. България би трябвало да стъпи крепко в Скопие, тъй като и ние би трябвало да покажем своето отношение. Гоце Делчев се дефинира като българин, а не като македонец ", сподели Плевнелиев. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР