Подготовката за поредния инвестиционен проект в София доведе до блокиране

...
Подготовката за поредния инвестиционен проект в София доведе до блокиране
Коментари Харесай

Рампа за хора в неравностойно положение е блокирана от течащ ремонт

Подготовката за следващия капиталов план в София докара до блокиране на рампата за хора в неравностойно състояние, за майки с детски колички и за велосипедисти на един от огромните подлези на столичния бул. " България ", тъкмо откъдето ще минава третия лъч на метрото.
Става въпрос за подлеза на кръстовището на бул. " България " и " Иван Гешов ". Там, тъкмо до ул. " Александър Македонски " и ул. " Хан Пресиян " от няколко седмици вървят поправки работи – поради ВиК мрежата и за създаване на нова рампа за колела и пешеходно придвижване.
Ироничното в тази ситуация е, че сегашната рамка е заградена по средата, без по нея да се вършат никакви други ремонтни действия. Така методът по " Гешов " към квартал " Стрелбище " е неосъществим за хора в неравностойно състояние и за майки с детски колички. А от другата страна на бул. " България " се намира Здравната каса.

Заради случилото се е подаден сигнал до Столичния инспекторат. От там обаче предизвестяват, че всичко най-вероятно е в съгласие с общината.
На мястото на изкопните работи обаче има проект за друго строителство. Какво е капиталовото желание и кой стои зад него – научете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР