Поддържането на съвършена фасада не е лесна задача дори за

...
Поддържането на съвършена фасада не е лесна задача дори за
Коментари Харесай

Едно от „най-трудните неща“ за Кейт е било да се появи с Хари и Меган, издава член на семейството

Поддържането на съвършена фасада не е лесна задача даже за експерт като принцесата на Уелс. Оказва се, че общата ѝ поява дружно с принц Уилям, принц Хари и Меган Маркъл след гибелта на кралица Елизабет се е отразила емоционално на Кейт Мидълтън.

В новата биография, отдадена на Чарлз Трети - „ Нашият крал “, кралският сътрудник и създател Робърт Джобсън разкрива, че по време на обиколката измежду фенове в Уиндзор през септември новата принцеса на Уелс е била напълно наясно с „ неприязънта “ сред брачна половинка ѝ и семейство Съсекс.
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
„ Катрин по-късно призна пред старши член на кралското семейство, че възприятието на злост сред двете двойки, че взаимната разходка е била едно от най-трудните неща, които в миналото е трябвало да направи “, написа Джобсън в новата книга.

Когато двойките изненадващо се появиха дружно, доста кралски почитатели си помислиха, че това може да е първият сигнал, че възвръщат обтегнатите си връзки.

Според Джобсън сходно усещане е просто „ заблуда “, а сред четиримата към момента има напрежение.

„ Това „ наново събиране “ изглеждаше по-скоро като тенденциозен жест, в сравнение с като сигнал, че Великолепната четворка по някакъв метод са се завърнали дружно “, споделя пред The ​​Sun Джуди Джеймс, специалист по езика на тялото.

„ Езикът на тялото издаваше малко повече от предпочитание да създадат вярното и зряло нещо - да почитат както баба си, по този начин и татко си, новия крал. “

Анализът на Кейт по време на появяването през септември, изработен от Джобсън тогава, удостоверява изказванието на Джобсън в книгата си.

„ Докато четиримата стояха лице в лице в края на обиколката, и Меган, и Кейт всмукаха устни вместо да се ухилен една на друга и на съпрузите си “, прибавя Джеймс. „ Кейт се дръпна толкоз доста, че Уилям протегна ръка, с цел да я дръпне към Хари и Меган за подреждането им най-после “.

Припомнете си фрагментите от събитието в галерията тук:
 Отново дружно: общата поява на Кейт, Уилям, Меган и Хари два дни след гибелта на кралица Елизабет  Отново дружно: общата поява на Кейт, Уилям, Меган и Хари два дни след гибелта на кралица Елизабет  Отново дружно: общата поява на Кейт, Уилям, Меган и Хари два дни след гибелта на кралица Елизабет  Отново дружно: общата поява на Кейт, Уилям, Меган и Хари два дни след гибелта на кралица Елизабет
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР