Подаването на документи и сигнали на граждани и организации до

...
Подаването на документи и сигнали на граждани и организации до
Коментари Харесай

Достъпът на граждани и експерти до Столичната община от днес се ограничава

Подаването на документи и сигнали на жители и организации до Столична община от през днешния ден се прави в транспарантна кутия, сложена до пропуща в постройката. До нея са сложени пликове, в които да се поставят писмата и документите, с цел да се скрият персоналните данни. Това са част от ограниченията, които предприе общинската администрация за ограничение на разпространяването на корона вируса.

Гражданите ще могат да получат входящ регистрационен номер единствено в случай че напишат телефонен номер или имейл, на който да им бъде изпратен той. И сега общината приема електронно документи посредством четири информационни канала, разказани в уеб страницата й. Повече информация за краткотрайните промени в осъществяването на административни услуги в постройката на ул. " Московска " 33 може да се получи на тел. 02 937 74 44.

Забранява се достъпът на външни специалисти и вносители до комисиите

Външни специалисти и вносители на отчети, влезнали за разглеждане в общинските комисии, няма да бъдат допускани от през днешния ден на съвещанията, реши на изключително съвещание председателският съвет, призован от Елен Герджиков, ръководител на Столичния общински съвет (СОС). Журналисти ще се позволяват, до момента в който за всички останали въможността е да гледат директните предавания в каналите на СОС във фейсбук и в ютюб - Sofia.bg.

Общинските комисии към този момент са задължени да организират съвещанията си в огромната пленарна зала, където има опция съветниците да са раздалечени един от различен. Утрешната сесия на СОС няма да се отсрочва, само че ще има същия стеснен достъп. Тя ще може да бъде проследена в упоменатите канали във фейсбук и ютюб.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР