Подаваме ръка за управление към всички, не изключваме нито БСП,

...
Подаваме ръка за управление към всички, не изключваме нито БСП,
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Подаваме ръка за управление към всички, не изключваме нито БСП, нито ДПС

Подаваме ръка за ръководство към всички, не изключваме нито Българска социалистическа партия, нито Движение за права и свободи. Това съобщи Радомир Чолаков, ръководител на правната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ.

 

Математически не може да бъде направено държавно управление без ГЕРБ, счита Чолаков.

 

" Трябва да се каже, желаеме ли да  помогнем на хората или Политическа партия със съдействието на " Демократична България " да ни тласнат към избори и Румен Радев да продължи да ръководи ", разяснява депутатът от ГЕРБ. Логиката на Политическа партия е опустошение, акцентира Чолаков. 

 

 

Първият законопроект, който ще бъде прегледан в правната комисия в Народното събрание,  ще бъде законопроектът на " Продължаваме промяната " за правосъдната промяна,  заяви ръководителят на правната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ.

" Аз ще го поддържа и ще препоръчам  на моите сътрудници да го поддържа. Групата на ГЕРБ няма да откаже пподкрепа за всички закони, свързани с Плана за възобновяване ", разясни той. 

 

" Колегите в 47-ия парламент внасяха доста некачествени закони. Законите за закриването на профилирания съд и спецпрокуратурата пораждат проблеми. Има серизни терзания, че някои каузи ще бъдат прекъснати ", съобщи депутатът от ГЕРБ. 

 

" Никой няма да споделя, че ГЕРБ съботира правосъдната промяна. Отново протягаме ръка ", акцентира Чолаков. 

 

Той разяснява ареста на водача на ГЕРБ. Кирил и Асен го арестуваха нелегално, безапелационен е Чолаков по отношение на ареста на Бойко Борисов. " Това е част от идеята  да сложим ГЕРБ на колене. Няма да има обществено оскърбление. Нека не злолупотреубяват с добрината на господин Борисов ", счита Чолаков.

 

Човекът който прави противозаконни арести, не може да б ъде ръководител на КПКОНПИ, сподели Чолаков по отношение на концепцията Бойко Рашков да оглави антикорупционната комисия. 

  

Очаквайте детайлности!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР