Подаръците, които ще се дават на делегатите, когато пристигнат в

...
Подаръците, които ще се дават на делегатите, когато пристигнат в
Коментари Харесай

Министър Павлова показа подаръците за гостите в България по време на Председателството

Подаръците, които ще се дават на делегатите, когато дойдат в България по време на Председателството на България на Съвета на Европейски Съюз, сподели министър Лиляна Павлова. Направени са към 50 хил.подаръка, като 18 хиляди от тях са изпратени в Брюксел за непрекъснатото председателство.

" В дизайна на вратовръзките и щаловете е включен претекстът на българската шевица. Това е и комерсиалната марка на нашия дизайнер. Вплетена е шевицата, дружно с " BG ". Бродирани са върху копринените шалове и вратовръзки ", изясни Павлова. Шаловете за дамите са в синьо, ярко синьо и цвят - пепел от рози.

" Втората част от подаръка включва монети, които сега не можем да покажем, тъй като те са с емисия 2018 година Те ще ни бъдат предоставени от януари месец следващата година. Те са два типа. Всички посетители и делегати ще ги получат по добре опакован метод - в капсула. Те са специфична емисия на двулевки за българското председателство. За нашите вип-гости ще има монети, сребърни със златно покритие с лого на председателството ", сподели още Павлова.

" Следващият е, валидираната с министър Московски, пощенска марка с пощенски плик. Всички дарове са със особено брандирани и направени опаковки с логото, по стилизиран и грациозен метод. В пакетите, които те ще получат, ще има по един бележник. Единият тип е за вип делегатите и различен за останалите. Към тях има моливи и писалки. Има два типа папки - едни с материали за съвещанието, а други за по-обемни материали. Има химикали и с опция за писане върху смартфон`, добави тя. Делегатите ще получат и портативни зарядни за телефон.

" За да можем да пресъздаваме нашите посетители, имаме акредиционна система. Всички наши посетители ще имат баджове със фотография и стилизирани връзки за баджовете ", съобщи Павлова.

Делегатите ще имат и така наречен пинове, които ще се закачат върху дрехатас магнит, с цел да не я скапват. Отделно делегатите ще получат пакети с лавандула като подарък. Причината да се избере точно лавандулата е тъй като България е преди всичко по експорт в Европа.

" Считаме, че при избора на това какви да бъдат подаръците залагаме на това те да имат дълготрайна стойност, а шаловете и вратовръзките са традиция на всяко едно от председателствата ", заключи министърката. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР