Подалата оставка социален зам.-министър Росица Димитрова се връща на работа

...
Подалата оставка социален зам.-министър Росица Димитрова се връща на работа
Коментари Харесай

Обичащата лукса социална чиновничка отива във Велико Търново

Подалата оставка обществен зам.-министър Росица Димитрова се връща на работа в община Велико Търново, оповестява БНР. Тя ще заема поста шеф на дирекция ”Социални действия и опазване на здравето ” в общината.
Преди да бъде назначена за заместник-министър на труда и обществената политика е заемала същата служба. След като към този момент не на работа в Министерството на труда и обществената политика, Димитрова може да се върне на предходната си служба.

Припомняме по отношение на митинга на майките на деца с увреждания общественият министър Бисер Петков подаде оставка, само че ден по-късно беше върнат на поста си от премира Борисов. След него оставка подаде и зам. общественият министър Росица Димитрова. Премиерът Бойко Борисов одобри оставката на зам.-социалния министър Росица Димиртова.

Тя подаде оставка поради публичното неодобрение във връзка присъединяване й в 11-тата сесия на Конференцията по Конвенцията за правата на хората с увреждания, която се организира в Ню Йорк. Въпреки рокадите палатковият лагер пред Народното събрание на протестиращите майки остана. Омбудсманът Мая Манолова съобщи, че е доста значимо въпросният законопроект, който, по думите й, е направен дружно с майките на деца с увреждания, да влезе в Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР