Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди Централния съвет

...
Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди Централния съвет
Коментари Харесай

Карадайъ: Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за следващ председател на ДПС

„ Подадох оставка като ръководител на Движение за права и свободи директно преди Централния съвет и националната конференция, с цел да е ясно, че аз не съм претендент за ръководител на партията за идващия мандат, да има задоволително време за сериозен спор за бъдещето на партията, както и задоволително време за подготовка на възможните претенденти за ръководител на партията “. Това написа някогашният ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във фейсбук профила си. Това е първата реакция на някогашния водач на придвижването откакто 2 седмици резервира безмълвие.

Публикацията му съответствува с началото на съвещанието на Централния съвет на Движение за права и свободи, което би трябвало да насрочи дата за Националната конференция, на която да бъде определен нов ръководител на придвижването.

В обявата си досегашният водач благодари на всички – за „ всичко претърпяно и за доверието “.

„ Благодаря Ви, господин Доган, за всичко! Службата за и в името на Движение за права и свободи е и привилегия, и голяма отговорност. Винаги съм се отнасял с голяма отговорност. И на край желая да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, в случай че не съм покрил неговите упования като ръководител и като човек “, написа в умозаключение Мустафа Карадайъ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР