Под страшен медиен натиск се направиха едни внушения, които нямат

...
Под страшен медиен натиск се направиха едни внушения, които нямат
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: Терасата не е моя! |

Под заплашителен медиен напън се направиха едни внушения, които нямат безусловно никаква връзка с истината. Апартаментът с въпросната тераса са построени преди приемане на акт 16 - още през 2007 година Десет години по-късно аз купувам този апартамент. Не съм забил и един гвоздей на тази тераса. Тоест този апартамент е закупен във типа, в който е.

Това съобщи в изявление за предаването " Евродикоф " генералният консул на България във Валенсия Пламен Георгиев. Коментарът му е във връзка проблема " Тераса гейт ".

В нотариалния акт фактически е вписана тази тераса, само че това не я прави моя благосъстоятелност, сподели Георгиев. 

Парите за жилището

Генералният консул на България във Валенсия твърди, че е купил жилището за под 300 000 лв..

Този апартамент се е продавал повече от две години, индивидът неведнъж е свалял цената... до тази, на която аз съм го закупил, изясни той.

" Аз цялостен живот съм с заеми ", съобщи Георгиев: " В момента имам един апартамент и вторият го погасявам на банката ".

Владеенето на испански

Вие смятате, че за тези пет години аз не мога да се развъртвам и да се образовам? - обърна се бившият началник на КПКОНПИ към Сашо Диков след въпроса до каква степен владее испански език.

Към момента генералният консул на България във Валенсия владее испански на равнище Б1.

" Аз испански език съм почнал да изучавам от доста от дълго време. Преди 20 години съм посещавал Испания заради това, че родителите на моята брачна половинка живеят и работят в Испания. Тогава започнах... В самата комисия (КПКОНПИ) съм се обучавал, посещавах онлайн курсове. "

" Ало, Ваньо "

В мои каузи не е имало разгор за Мишо Бирата. Не мога да схвана за какво моето име се свързва с подобен диалог. За този диалог научих от пресата, разяснява Георгиев по отношение на диалога " Ало, Ваньо ".  

Същевременно твърди, че не той, а различен прокурор, който се споделя Иван Тасков, е правил инспекцията по този сигнал.

Ако фактически подобен диалог е имало, кой го е скрил от мен и  за какво не ми е докладвано... или някой е укрил този диалог съзнателно от мен, или просто се е провел този диалог по някакъв телефон, който не е бил част от телефоните, които ние сме слушали, добави Георгиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР