Под ръководството на Районната прокуратура в Стара Загора се извършва

...
Под ръководството на Районната прокуратура в Стара Загора се извършва
Коментари Харесай

Районна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем и задържа трафикант на мигранти

Под управлението на Районната прокуратура в Стара Загора се прави следствие по бързо произвеждане, формирано против С.Р., на 45 година, оповестяват от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив. Той е притеглен като обвинен за това, че на 7 януари т.г. е превозвал по автомагистрала " Тракия ", в товарен автомобил девет непознати жители, без право да обитават и минават през страната.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 545
Извършено е закононарушение по член 281, алинея 2, от Наказателния кодекс.

До момента е открито, че арестуваните мъже са на възраст от 17 до 21 година и са от Афганистан. Те са били без документи за идентичност.

Чужденците са минали в страната от Турция през " зелена " граница. С.Р. ги качил в товарния автомобил в региона на гр. Малко Търново и се насочил в посока гр. София. Той се движел по автомагистрала " Тракия ", като в региона на 166 км край гр. Чирпан, е бил спрян от полицейски патрули.

Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Районна прокуратура-Стара Загора ще внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него. Той е бил осъждан и преди, прецизират от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 545  Трафикант на незаконни мигранти е арестуван на автомагистрала Трафикант на незаконни мигранти е арестуван на автомагистрала " Тракия "  Румънската гранична полиция залови 56 мигранти при опит да влязат в Унгария Румънската гранична полиция залови 56 мигранти при опит да влязат в Унгария  " Блеск ": Щамът Флурона е прочут в Чехия още от пролетта на 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР