Под ръководството на Районна прокуратура – Казанлък приключи разследването и

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Казанлък приключи разследването и
Коментари Харесай

Затвор за циганите с незаконна гонка с каруци край Мъглиж, които нападнаха и биха полицаи

Под управлението на Районна прокуратура – Казанлък завърши следствието и бяха наказани Е.Ч., на 34 година, и Ш.А., на 37 година на наказване „ отнемане от независимост “ за безчинство, осъществено на 28 октомври 2018 година, сред селата Черганово и Овощник общ. Казанлък.

Е.Ч., на 34 година, е наказан за това, че на 28 октомври 2018 година, сред селата Черганово и Овощник, общ. Казанлък, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта, изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред - отправил закани и обидни реплики към полицейски чиновник и отказал да извърши полицейско предписание, като действието съставлява рисков рецидив – закононарушение по чл.325 ал.5 вр. с ал.2 вр. с чл.29 ал.1 б. “а “и б. “б “ от Наказателния кодекс и за това, че на 28 октомври 2018 година, сред селата Черганово и Овощник общ. Казанлък, е предизвикал на полицейски орган при и във връзка осъществяване на службата му лека телесна щета – закононарушение по чл.131 ал.2 т.3 вр.с чл.130 ал.1 от Наказателния кодекс.

Определеното наказване по отношение на Е.Ч. е 11 месеца „ отнемане от независимост “ и ще се изтърпява при първичен „ непоколебим режим “.

Ш.А., на 37 година, е наказан за това, че на 28 октомври 2018 година, сред селата Черганово и Овощник общ. Казанлък, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта - блъскал, обиждал и пречил на полицейски чиновник да извърши отговорности по запазване на публичния ред и направил опит да го удари с дървена дъска – закононарушение по чл.325 ал.2 вр. с ал.1 от Наказателния кодекс.

Определеното наказване по отношение на Ш.А. е 6 месеца „ отнемане от независимост “ и ще се изтърпява при първичен „ непоколебим режим “.

Определенията на Районен съд-Казанлък са постановени след утвърдено съглашение за решение на делата, влезнали са в законна мощ и понастоящем наказаните изтърпяват наказванията си в пандиза, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР